Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Laadukas kokouskaiutin etäpalavereihin yms. Verkkiksen sivuilla täydet 5 tähteä!

Model: A3301, Input: 5V ? 2A, Output: 5V ? 2.1A

Anker PowerConf -bluetooth konferenssikaiutin tarjoilee erinomaista äänenlaatua kompaktissa paketissa. Kaiutin kykenee poimimaan ääntä useasta suunnasta sen kuuden, 360 asteen ryhmään järjestetyn mikrofonin ansiosta. Laite toimii jopa 8 hengelle samanaikaisesti ja äänesi pääsee kuuluviin, olitpa missä päin huonetta tahansa.

Laitteen mukautettu DSP-algoritmi tarjoaa älykästä äänenparannusta, jotta kokouksesi ovat aina kristallin kirkkaita ääneltään. Algoritmi tarjoaa reaaliaikaisen kaiunpoiston ja vähentää taustamelua tehokkasti, jotta ylimääräinen meteli ei häiritse äänesi kuuluvuutta. Lisäksi PowerConf tasapainottaa automaattisesti äänesi kompensoidakseen äänenvoimakkuuden sekä etäisyyden kaiuttimesta.

PowerConf on vaivaton käyttää: kytke se Bluetoothilla tai USB-C kaapelilla puhelimeen tai tietokoneeseen ja laite on käyttövalmis. Lisäksi kaiutin on yhteensopiva kaikkien yleisimpien verkkoneuvottelupalvelujen kanssa.

Palaveeraa vaikka läpi yön: PowerConf tarjoaa jopa 24 tunnin puheajan sen sisäänrakennetun 6700 mAh akun ansiosta. Laitteeseen integroitu Anker PowerIQ -teknologia mahdollistaa muiden laitteiden lataamisen kaiuttimen kautta, optimoiduilla nopeuksilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


59,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.3.2024 18:51
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.