Kuvaus

Kuivakompassi arviolta 1800-luvun jälkipuoliskolta tai 1900-luvun aivan alkupuolelta.

En osaa ajoittaa tarkemmin, mutta vanha on. Voi olla jopa 1850-luvulta. Joissain kuvissa oli samantapaisia, jotka ajoitettiin sinne. Todella lähellä oli myös 1870-1880-luvulle ajoitettu malli. Vaikea sanoa kuitenkaan mitään varmasti, kun leimoja ei ole. Voisi olla tanskalainen tai brittiläinen. Joissain kuvissa oli samantapaisia.

Halkaisija noin 4,9 cm ja korkeus 2,2 cm.

Nätisti kulunut. Ikääntynyt arvokkaasti. Mielestäni edustava kunto.

Ei valmistajamerkintöjä.

Lasi ehjä ja hyvä.

Osoittimena ranskanlilja niin kuin näissä aikoinaan aina oli.

Ranskanlilja osoittaa tien niin kuin kuuluu. Ennen oltiin kunniallisia näissä asioissa ja seurattiin Kristusta, Jeesuksen osoittamaa tietä. Siitä nykyihmisellä olisi opittavaa.

Toimii, jos näistä mitään ymmärrän. Myydään sellaisena kuin on.

Tästä kokoelmiisi.

Postikulut ostajalle. Huutopakettina Matkahuollon kautta 6,85 euroa. Turvallisempi kuin Posti. Toki voin lähettää myös millä tavalla haluat. Tai sitten nouto.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti. Ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta postin toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä huolellisesti.

Huomaa ettei tuote ole uusi, vaan tässä tapauksessa jo hyvin iäkäs ja mahdollisesti melkoisia ressujakin tehnyt, joten pientä kulumaa ja muuta aivan pientä sanottavaa voi olla, minkä hyväksyt huutaessasi. Katso kuvat huolellisesti. Myydään keräilyyn siinä kunnossa missä on.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä toinenkin antiikkinen kuivakompassi ja muuta meriantiikkia.

Hakusanoja: Kompassi, kuivakompassa, kuiva kompassi, merikompassi, laivakompassi, merikompassi, instrumentti, messinki, Tanska, tanskalainen, Iso-Britannia, Britannia, britti, brittiläinen, Englanti, englantilainen, rekvisiitta, rekvisiittaa, kaupparekvisiitta, kaupparekvisiittaa, keräily, somistus, somistaminen, sekatavarakauppa, kauppa, puoti, museotavara, messinki, lasi, keräily, laivasto, merivoimat, kapteeni, merikapteeni, merimies, matruusi, lilja, ranskanlilja, Fleur de lys, Fleur de lis, heraldinen lilja, Jeesus Kristus, meriantiikki, meriantiikkia, laiva, navigointi, laiva-antiikki, höyrylaiva, risteilijä, meriaihe, meri, merenkulku, vene, veneily, purjevene, purjehdus, nautika, nautica, ankkuri, sisustus, laivat, höyrylaivat, antiikki, koti, antiikki, vintage, retro, koti, harvinainen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 91 vrk 5 h 18 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

125 € Sulkeutuu 91 vrk 5 h 18 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.