Kuvaus

Kovakantinen
Kansipaperit silppuna. Repeämiä on teippailtu sisäpinnan puolelta.

Anya Seton: Pirunpyörre
Toinen painos
Wsoy 1962
alkuteos: Devil Water (1962)

Pirunpyörre on virta, joka vieläkin pauhaa putouksena Radcliffen maatilalla Northumberlandissa. Radcliffet sitoi olemattomiin jakobiitteihin roomalaiskatollinen uskonto ja Stuarttien veri. Oli siis selvää että nuori James-jaarli ja hänen kuumaverinen veljensä Charles liittyivät vuoden 1715 kapinaan, joka päättyi maanpaossa elävän Jaakko Stuartin joukkojen häpeälliseen tappioon ja James Radcliffen mestaukseen.

"Pirunpyörre" kertoo kevytmielisestä ja hurjasta Charlesista, joka pakeni vankilasta veljensä teloituksen jälkeen, hänen salaisessa avioliitossa syntyneestä tyttärestään Jennystä ja siitä voimakkaasta kiintymyksestä, joka liitti isän ja tyttären yhteen pitkinä eron vuosina.

Jenny viettää lapsuutensa Skotlannin jylhällä maaseudulla, varttuu neidoksi Lontoon ylhäisöpiireissä ja lähtee etsimään rakastettuaan merentakaisesta maasta. Mutta isälleen hän lupaa palata, jos tämä häntä tarvitsee...

Kapina puhkeaa uudelleen. Stuartit haluavat oikeutta ja kostoa. Charles ei voi unohtaa veljensä kuolemaa, ja hänenkin kohtalossaan on ennustettu verisen mestauskirveen välkkyvän.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 94 vrk 22 h 46 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 € Sulkeutuu 94 vrk 22 h 46 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.