Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kuvan opus

 

Kaikki mitä olet aina halunnut tietää piratismista – ja paljon sellaista, mitä et ole edes osannut ajatella!

Digitaalisesta lataamisesta on tullut lähes kaikkien harrastus. Käytännössä jokaisen perheen tietokoneelta löytyy luvatta kopioituja ohjelmia ja tiedostoja. Pelkästään elokuva- ja musiikkiteollisuus laskee “menettävänsä” vuosittain miljardeja laittoman kopioinnin takia ja taistelee sitä vastaan viestintäsalaisuuden rajoja koettelevin ottein.

Kiistanalaiset taloudelliset menetykset ovat vain yksi osa piratismikysymystä. Toisessa vaakakupissa ovat mm. sananvapaus, viestintäsalaisuus sekä muut perus- ja kansalaisoikeudet.

Kaj Sotalan ja Ahto Apajalahden Jokapiraatinoikeus on ensimmäinen aiheesta julkaistava kattava teos. Pamfletin nuoret tekijät uskovat digitaalisen kopioimisen muuttavan maailman tasa-arvoisemmaksi. Nykyinen tekijänoikeuslaki on jäänyt jälkeen internet-ajan mahdollisuuksista ja palvelee todellisuudessa muiden kuin luovan työn tekijöiden etuja.

Kirjoittajat käsittelevät aihetta kiihkottomasti. He todistavat, miten taiteella voi elää sen jälkeenkin, kun kaiken saa ladattua ilmaiseksi netistä: kirjat, musiikin, elokuvat…

Tekijöillä on unelma: maailma, jossa tiede ja taide on vapaasti kaikkien ulottuvilla vain yhden klikkauksen päässä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


2,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 14:55
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.