Kuvaus

Kaksi piirrettyä lastenelokuvaa:
 

1. HERCULES. Piirretty lastenelokuva. 2004 Gallery. DVD muovikotelossa. Kesto noin 31 min + 35 min. traileri. K3. 

Hercules (Hercules 2001). "Ei hätää, minä olen koko maailman vahvin mies", uhoaa Hercules, kun hänen on määrä pelastaa Theban asukkaat leijonan kynsistä. Ihmiset pakenevat kauhuissaan, mutta Hercules tekee sen, mitä kukaan ei olisi uskonut: hän taltuttaa vaarallisen leijonan yhtä vaivattomasti kuin lampaan. Olympoksen jumalat päättävät, että Herculeksen tulee suorittaa 19 urotekoa tullakseen kuolemattomaksi. Hercules saa vastaansa viisipäisen lohikäärmeen ja muita hirmuisia petoja sekä selvitettäväkseen mahdottomia tehtäviä. Kun itse Manalan herra Hades on kukistettu, urotyö on valmis! Hercules on mahtavin koko maailmassa mutta kaunis Megara, johon Hercules on ihastunut, ei olekaan yhtä helposti valloitettavissa!

 

2. APINOIDEN KUNINGAS. Piirretty lastenelokuva. 2004 Gallery. DVD muovikotelossa. Kesto noin 44 min + 60 min. traileri. S/T. 

Apinat katsoivat uteliaina maassa makaavaa pientä kiljuvaa nyyttiä. Se oli pieni Greystoken lordi, jonka vanhemmat olivat menehtyneet viidakossa. Vaikka pikkuinen oli niin erilainen kuin muut eläinlapset, ottivat apinat hänet hoiviinsa. Tarzan oppii kiipeämään, juoksemaan, metsästämään ja puhumaan eläinten kanssa. Hän saa paljon ystäviä, kuten vanhat viisaat elefantit ja nuori simpanssi Kerki. Mutta hänellä on myös vihollisia, kuten mahtavat ja voimakkaat leijonat. Eräänä päivänä, kun Tarzan on 18-vuotias, viidakkoon saapuu ihmisiä. Tarzan näkee ihmisiä ensimmäistä kertaa. Hän huomaa pian muistuttavansa näitä muukalaisia enemmän kuin tähän astista perhettään, sukulaisiaan apinoita. Tarzanin on tehtävä päätös.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 13 vrk 15 h 14 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 13 vrk 15 h 14 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.