Kuvaus

Tuotteen Apple AirPods MV7N2ZM/A kuulokkeet/kuulokkeet In-ear Bluetooth Valkoinen kuvaus


Apple AirPods MV7N2ZM/A kuulokkeet/kuulokkeet In-ear Bluetooth Valkoinen

Uusi Apple AirPods MV7N2ZM/A kuulokkeet tarjoavat sinulle langattoman ja vaivattoman kuuntelukokemuksen. Näiden in-ear-kuulokkeiden ansiosta voit nauttia musiikista ja puheluista täysin kädet vapaana.

Ominaisuudet:

  • Langaton Bluetooth-yhteys: Voit liittää nämä kuulokkeet helposti iPhoneen, iPadiin tai mihin tahansa muuhun Bluetooth-yhteensopivaan laitteeseen.
  • Erinomainen äänenlaatu: AirPodsit tarjoavat selkeän ja korkealaatuisen äänen, joka tekee musiikin kuuntelusta nautinnollista.
  • Pitkä akunkesto: Näiden kuulokkeiden akku kestää jopa 5 tuntia jatkuvaa käyttöä yhdellä latauksella. Latauskotelo tarjoaa lisäksi jopa 24 tunnin akunkeston.
  • Automaattinen yhdistäminen ja toisto: AirPodsit yhdistyvät automaattisesti iPhoneen sekä iPadiin ja alkavat toistaa musiikkia tai puheluita heti, kun asetat ne korviisi.
  • Kätevä kosketustoiminto: Voit hallita musiikin toistoa, säätää äänenvoimakkuutta ja vastata puheluihin kosketusohjauksilla, jotka sijaitsevat kuulokkeiden varressa.
  • Pieni ja kevyt muotoilu: Nämä AirPodsit ovat erittäin kevyet ja mukavat käyttää koko päivän ajan.

Apple AirPods MV7N2ZM/A kuulokkeet ovat täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat langatonta vapautta ja korkealaatuista ääntä. Hanki omat AirPodsisi ja nauti musiikista ja puhelu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 71 vrk 4 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.