Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kaj Franckin suunnittelema kulho / pieni uunivuoka. Näitä on valmistettu ilmeisesti vuosina 1953-1974. Pohjassa on leima, jossa lukee Arabia Made in Finland 11-67. Lisäksi painatus B A.

Kulhon koko on n. 16cm x 16cm ja korkeus on n. 5,5cm. Kulho voi olla mahdollisesti kakkoslaatua, koska se ei ole täysin symmetrinen. Tämä voi johtua ajanjakson valmistusmenetelmistä.

Hakusanat: pieni, pienet, pieniä, kulho, kulhot, kulhoja, tarjoilu, astia, astiat, astioita, tarjoiluastia, tarjoiluastiat, tarjoiluastioita, tarjoilukulho, tarjoilukulhot, tarjoilukulhoja, syvä, syvät, syviä, uuni, vuoka, vuoat, vuokia, uunivuoka, uunivuoat, uunivuokia, neliö, neliöt, neliökulho, neliökulhot, neliökulhoja, neliöastia, neliöastiat, neliöastioita, keltainen, keltaiset, keltaisia, koti, keittiö, Arabia, Arabian, Arabiaa, Kaj, Franck, kruunu, kruunuleima


Teen yhteistyötä nimimerkki Kissanviikset kanssa, joten häneltä ostettujen tuotteiden lähetyskuluja on mahdollista yhdistää omieni kanssa. Käythän katsomassa myös hänen ilmoitukset.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 3.5.2024 10:08
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.