Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Pirteä kelta-mustilla spottivaloilla varustettu kotimaisen Ariksen (Arisuo Oy) tuotannossa 1970-luvulla ollut jalkavalaisin. Valaisimessa on kromattu kolmiosainen runko, jonka osat ovat irrotettavia ja kiinni toisissaan kierteellä. Jalkaosa on mustaksi maalattua metallia.  Kupujen kiristimet toimivat ja niiden avulla kuvut on helppo suunnata kohteeseen. Valaisimessa on alkuperäiset toimivat maadoittamattomat sähköt ja polttimot sisältyvät luonnollisesti hintaan. Valaisimen johdot sopivat sekä maadoitettuiun että maadoittamattomaan pistorasiaan. Valaisimen rungossa on myös alkuperäiset sähköjohtojen pitimet.  Valaisimen kaikki osat ovat ehjiä ja tallella. Kuvuissa on iän mukaista kulumaa.

Aikakautensa edustavan spottivalaisimen rungon korkeus on 130 cm ja jalusosan halkaisija on noin 30 cm. Yksittäisen kuvun pituus on noin 20 cm ja halkaisija leveämmästä päästänoin 16 cm.

Kotimainen 1970-luvun jalkavalaisin kotiasi koristamaan edullisesti 45 eurolla. Voin myös lähettää valaisimen runko osiin purettuna lähetyskuluja vastaan.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


45 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 29.5.2024 20:14
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.