Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Arrow - Koko sarja

Arrow on yhdysvaltalainen televisiosarja, jonka ovat kehittäneet käsikirjoittaja-tuottajat Greg Berlanti, Marc Guggenheim ja Andrew Kreisberg. Se perustuu sarjakuvakustantamo DC Comicsin sarjakuvissa esiintyvään sankarihahmoon Vihreä Nuoli.

 

Sarjan päähenkilö on miljonääriperheen hulttiopoika Oliver Queen, joka palaa kotikaupunkiinsa Starling Cityyn elettyään viisi vuotta ympäri maailmaa muun muassa Lian Yun saarella. Hänen isänsä kuoli laivaonnettomuudessa. Oliver palaa kotiin äitinsä Moiran ja siskonsa Thean luo muuttuneena miehenä. Isältään saamansa nimilistan avulla hän ryhtyy jakamaan oikeutta niille, jotka ovat tehneet kaupungista korruptoituneen mätäpaiseen. Oliver naamioituu vihreän hupun varjoihin ja aseistautuu jousella, jota käyttelee ilmiömäisen taidokkaasti. Starling City on saanut uuden ja salaisen järjestyksenvalvojan, jota poliisi yrittää etsiä, mutta joutuu lopulta aina tekemään yhteistyötä.

Kaupungin supersankarista käytetään nimiä ”kostaja” ja ”huppumies”. Oliver on muuttunut viidessä vuodessa etäiseksi, sillä elämä Lian Yulla oli rankkaa niin henkisesti kuin fyysisestikin. Hän tahtoo tehdä sovinnon ex-tyttöystävänsä Laurel Lancen kanssa, jota hän petti tämän siskon kanssa. Vähitellen Oliver alkaa saada elämäänsä takaisin ja perustaa yökerhon toimiensa kulissiksi. Pian luotettavia tovereita liittyy hänen tiimiinsä: entinen sotilas ja Oliverin henkivartija John Diggle, Queenin perheyhtiön it-avustaja Felicity Smoak sekä slummissa kasvanut tappelija Roy Harper. Vähitellen Oliverin salattu henkilöllisyys alkaa selvitä hänen perheelleen, ja muitakin viiden vuoden takaa tunnettuja henkilöitä palaa kuolleista. Toisella kaudella Oliver vaihtaa salanimensä ja sankaria aletaan yleisesti kutsua nimellä "Nuoli" (engl. The Arrow). Neljännellä kaudella, luovuttuaan hetken aikaa tittelistään, hän palaa takaisin sankarina nimeltä "Vihreä Nuoli" (engl. Green Arrow).

Tuotantokausien aikana seurataan takaumien kautta Oliverin vaiheita mm. Lian Yulla ja Hongkongissa. Samalla hänen tehtävänsä Starling Cityn suojelijana muuttuu – hän pelastaa ihmishenkiä ja jättää nimilistan taakseen. Uudet viholliset (mm. Malcolm Merlyn, Slade Wilson) sekä ystävät saavat Oliverin ymmärtämään hänen työnsä todellisen tarkoituksen. Oliver kokee kausien aikana myös henkilökohtaisia menetyksiä.

DVD

UUSI, MUOVEISSA

Suomi tekstit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


79 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 21:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.