Kuvaus

Kivi, hän ajattelee ensin. Pieni valkoinen kivensiru. Hän noukkii sen peukalollaan ja etusormellaan ja lähtee kohti sakastia. Nyt hän näkee tummat tahrat matolla juuri siinä kohtaa, missä kivensiru oli. Verta. Voiko se olla verta? Ja silloin hän ymmärtää. Eihän tämä ole kivi. Tämä on hampaansiru.

Mildred Nilssonilla riitti vihollisia Kiirunassa. Erityisesti miehet karsastivat naispappia, joka ajoi väsymättä naisten ja eläinten asiaa. Ja lopulta joku sai hänestä tarpeekseen. Kotiseudulleen palanneen Rebecka Martinssonin mieleen tapaus tuo Paratiisipojan murhan. Hän ei ole toipunut kahden vuoden takaisista tapahtumista vieläkään, mutta suostuu taas auttamaan poliisia. Hän jos kuka tietää, kuinka helppo saalis yksinäinen susi on metsästäjilleen.

Kuvan äänikirja. 10 x CD. Toimii siis CD-soittimissa.

KUNTO hyvä ja toimiva käytetty (levyt, sekä pahvikotelo). Levyjen kunto katsottu silmämääräisesti sekä kirkaslampun alla. (CD-levyissä on jonkin verran naarmua ja käytönjälkeä.)

TOIMITUS kirjepostina ilman seurantakoodeja. Levyt ja kotelo suojataan paperilla - mahdollisuuksien mukaan, tapauskohtaisesti.

Kuuskulma toimii ainoastaan nettikauppana ja -varastona. Noudot eivät valitettavasti järjesty. Huomioithan tämän ennen tilausta - katsothan yleisestikin toimitusohjeet. Kiitos.

________________ (IK) L/äänikirjat, dekkarit

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
Sulkeutuu 98 vrk 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8 € Sulkeutuu 98 vrk 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.