Tuote on myyty käyttäjälle Henkkaar hintaan 62 €

Kuvaus

Otsikon mukainen airsoft-ase. CO2-käyttöinen blowbackillä. Tällä ammuttu muutaman CO2-kapselin verran ja jonkin verran kulumaa näkyy. Näissä on maalipinta niin hellästi kiinni, että tulevat kuluneen näköisiksi hyvinkin äkkiä - itse näen tämän pelkkänä plussana. CO2-kapseli menee aseen kahvan takaosassa olevaan tilaan, jonka etuna on se, että ase käyttää tikkulippaita ja CO2-kapseli ei ole sidottuna lippaaseen. Helpottaa elämää huomattavasti, varsinkin jos ase tulee pelikäyttöön. Lipaskapasiteetti on 16 kuulaa per lipas.

Mukaan tuleekin 5 lisälipasta (eli lippaita on yhteensä 6 kpl), universaali (säädettävä, velcrolla) pistoolivyökotelo, sekä myös ASG:n äänenvaimennin, jossa sisäpiippu. Se on siis tämän kautta käytännössä tehonnostaja, lisäten samalla aseen tarkkuutta ja kantamaa. Mustaa ei aseen ostohetkellä ollut helposti tarjolla, joten tilasin hopeisen ja laitoin siihen itseensä liimautuvaa maastokäärettä. Kääre ei siis ole liimautunut vaimentimeen kiinni, eli voit vaivatta ottaa sen pois, mikäli näin tahdot. Kuvissa näkyy myös pieni muovinen työkalu, jolla kierretään piipun päässä kierteillä oleva muovireunus pois, jotta vaimennin voidaan kiertää paikalleen.

Aseen luistin olen vaihtanut uuteen, sillä alkuperäisen luistin etutähtäin jäi epähuomiossa pistoolilaukun väliin sitä sulkiessa, eikä tuota saanut enää nätisti liimattua ja pelkkää etutähtäintä ei ollut saatavilla. Tämän aseen tähtäimet siis ovat muovia, joten niiden kanssa saa olla varovainen. Aseen runko ja luisti ovat toki metallia.

Ase tulee alkuperäisessä myyntipakkauksessaan, joka oli jostain syystä ei-blowback-version pakkaus. Kyseessä kuitenkin blowbackillinen malli.

Huomioitavaa tässä aseessa on se, että liipaisintuntuma on hieman erikoinen ja erehdyin itse luulemaan aluksi, ettei ase toimi ollenkaan tai että siinä on jokin piilotettu varmistin. On kuitenkin niin, että liipaisin on lopussa hyvin jäykkä ennen laukauksen vapautumista. Tämä on kuitenkin kyseisen mallin tyyppiominaisuus, ei pelkästään tämän yksilön, ja tämä selviää esimerkiksi YouTube-arvosteluista. Tähän tuntumaan kuitenkin tottuu, eikä sitä pidemmän päälle enää edes välttämättä huomaa.

Uutena koko paketti olisi varmaankin sen reilut 250 euroa (kaupasta riippuen jopa lähemmäs 300 euroa), mutta tästä mahdollisuus hyvin vähän käytettyyn hyvin paljon edullisemmin.

__________________________________

Ei noutona. Toimitus ainoastaan Matkahuollon kautta. Maksu ensin. Maksutapoina joko MobilePay tai tilisiirto. Vien paketin kuljetettavaksi 3 arkipäivän sisällä maksun vastaanottamisesta. Mikäli en ole vastaanottanut maksua 5 arkipäivän sisällä huudon sulkeutumisesta, katson kaupan peruuntuneeksi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
62 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 16:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.