Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myynnissä laadukas ja kestävärakenteinen Asuksen Chromebook 180 astetta kääntyvällä 14" näytöllä (Full HD IPS-paneeli; parempi värintoisto ja katselukulmat). Kone ominaisuuksiensa (ja hintansa) puolesta asettuu selvästi Chromebookien kalliimpaan päähän. Koneessa on takuu voimassa vielä pari kuukautta -- tarkalleen 3.7.2024 asti (ks. kuva).

Konetta on käytetty vain muutamia tunteja ja kunto on myös sen mukainen, eli täysin uudenveroinen. Koneelle ei ole tullut täyteen ensimmäistäkään akun lataussykliä ja akun kunto onkin tasan 100% (ks. kuva).

Tarkemmat speksit tästä koneesta löytyy esim. Gigantin sivuilta:

https://next.gigantti.fi/product/tietokoneet-ja-toimistotarvikkeet/tietokoneet/kannettavat-tietokoneet/asus-chromebook-cx1400-celeron864-kannettava/629828

Jos vertaat koneen ominaisuuksia PC-koneisiin, joissa on Windows-käyttöjärjestelmä, niin ne saattavat tuntua aika vaatimattomilta, mutta
Chrome OS -käyttöjärjestelmää ne pyörittävät hyvinkin liukkaasti. Jos Chrome OS -käyttöjärjestelmä on vielä vieras tuttavuus, kannattaa tutustua siihen Googlen sivuilla, mutta jos osaat käyttää Chromen selainta, osaat käyttää tätäkin:

https://www.google.com/intl/fi_fi/chromebook/

Huom! Jos olet ostamassa käytettyä Chromebookia, kannattaa varmistaa, missä vaiheessa koneen tuki loppuu. Tuen päättymisen jälkeen koneeseen ei ole saatavilla tietoturvapäivityksiä eikä edes koneen selain päivity -- ja tällöin myös jotkut sivut lakkaavat toimimasta kokonaan. Esim. Netflixiä tai pankkien sivuille et kauhean vanhalla selaimella pysty menemään lainkaan. Tähän koneeseen tulee automaattiset  päivitykset vähintään aina 6/2031 asti (ks. kuva).

Mukaan tulee itse koneen lisäksi Asuksen alkuperäinen laturi sekä:

- Italialaisen Tucanon, ei niin uudenveroisessa, mutta ehjässä ja siistissä kunnossa kuitenkin, oleva kantolaukku.

- USB-C/HDMI-kaapeli, jolla voit kytkeä koneen ulkoiseen näyttöön tai televisioon. Kaapeli tukee 4K@30HZ tai esim. 1080p@120Hz (saattaa toimia nopeammallakin taajudella, mutta oman television maksimi on tuo 120Hz). Kaapelin pituus on 1.8 metriä.

- Gaminjan Bluetooth-peliohjain. Ainoana kauneusvirheenä on se, että kone näyttää tuon ohjaimen latausmääräksi koko ajan 0%, vaikka se onkin täynnä (ks. kuva). Toiminta testattu myös Apple TV 4K:ssa ja Windows-pc:ssä ja hyvin toimii niissäkin.

Lisätietoa ohjaimesta: 

https://www.aliexpress.com/item/1005005910707062.html

Kaapeli ja ohjain ovat molemmat täysin uusia ja käyttämättömiä ja ne ovat otettu paketista ulos vain nopeaa testausta ja myynti-ilmoituksen kuvan ottamista varten. Molemmat tulevat siis alkuperäisine paketteineen.

Kone on nyt nollattu (Powerwash), eli kun sen käynnistää seuraavan kerran, se on juuri samanlainen kuin kaupasta sen uutena ostaessasi (paitsi kaikki päivitykset on ladattu valmiiksi).

Enemmän, suurempia ja parempilaatuisia kuvia kohteesta löytyy oheisesta linkistä:

https://drive.google.com/drive/folders/1D53bf3vEtELqcAVQem0tlN8DHrhjpc2a?usp=sharing

Nettohinta on 140,00 euroa (+6,90 euroa mahdolliset lähetyskulut).

Tavara löytyy Turun Haritusta, jossa kaupat onnistuvat kasvotusten. Muussa tapauksessa rahat tilille ja hyvin paketoitu paketti liikkeelle, kun suoritus on saapunut.

Katso myös muut myytävät kohteeni. Useamman tavaran ostajalle, tavarat tulevat yksillä postikuluilla (suurimman postikulun mukaan).

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


140 €
Ilmoitus on sulkeutunut 22.5.2024 18:19
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.