Kuvaus

Harvinainen - vuodelta 1958- käsinmaalattu pullo(parfyymipullo?), jonka Atelier Camille Le Tallec on koristellut Pariisissa Ranskassa.

Upeasti käsinmaalattuja kukkia ja kultakoristeita puhtaimalla valkoisella posliinilla.

Alapuolella on käsin kirjoitettu punaisella ranskaksi Le Tallec Pariisi ja päivätty merkillä II vuodelle 1958 ja taiteilijan nimikirjaimilla ”NC”(?)

Pullo on ehjä ja erinomaisessa kunnossa

Korkeus korkin kanssa 17cm, ilman korkkia 14,8cm

Leveys 10,5cm

Camille Le Tallec (9. marraskuuta 1906 – 21. elokuuta 1991) oli ranskalainen posliinikäsityöläinen ja -taiteilija. Vuonna 1961 Le Tallec aloitti hedelmällisen yhteistyön hopea- ja koruyhtiö Tiffany & Co.:n kanssa, joka johti vuonna 1990 Atelier Le:hen. Tallecin liittäminen amerikkalaiseen yhtiöön vuotta ennen hänen kuolemaansa Pariisissa.... Tiffany's ja Le Tallec suunnittelivat onnistuneita alkuperäisiä ja yksityisiä posliinikuvioita, joita voi nähdä kaikissa Tiffanyn myymälöissä Yhdysvalloissa....Yli 60 vuotta, Le Tallec on säilyttänyt perinteisen käsinmaalatun posliinin. Hän säilytti ja kävi uudelleen läpi noin 375 alkuperäistä ja historiallista kuviota, jotka oli allekirjoitettu Le Tallecin merkeillä... Atelier Le Tallec valittiin Grands Ateliers de Francen (Ranskan 50 parhaan studion) jäseneksi vuonna 2000.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 87 vrk 23 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

85 € Sulkeutuu 87 vrk 23 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.