Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

7,5 litran vaihteistoöljyn täyttölaite: Se mahdollistaa helpon tavan annostella vaihteistonestettä.

Erinomainen yhteensopivuus: Vaihteiston öljyntäyttölaitteessa on 15 yleistä sovitinta, jotka sopivat eri autoihin ja jotka ovat yhteensopivia BMW/Porsche/VW/Audi- ja monien muiden kanssa.

Ei vuotoja tai roiskeita: Manuaalinen ATF-täyttösäiliösarja on toteutettu virtauksensäätöventtiilillä, ja sen avulla voit sulkea annostelun välittömästi, kun neste lähestyy täyttöpistettä.

Kätevä muotoilu: Pullon tilavuusasteikko auttaa sinua lukemaan nestetason selkeämmin. Pikaliitin tarjoaa helpon liittämisen ajoneuvoosi, ja pitkä kahva tarjoaa mukavan otteen käytön aikana.

Helppokäyttöinen: ATF-sovittimien kätevä muotoilu tekee niistä helpon käyttää, ja manuaalinen täyttö toimii ilman muita laitteita tai lisävarusteita. Voit käyttää sitä milloin tahansa, eikä myöskään paikoilla ole rajoituksia.

15 kappaletta OE-tyylisiä vaihteiston täyttöadaptereita. Sovittimet sopivat useimpiin markkinoilla oleviin autoihin, esim. VAG DSG ja CVT, Audi, BMW, Mercedes, Lexus, Porsche, Nissan, Ford, Volkswagen, Kia, Honda, Volvo, Mini Cooper ym.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.5.2024 9:38
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.