Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Noniin, ainutkertainen mahdollisuus napata itselleen pala autoilun historiaa.

Todennäköisesti ainut kyseisenlainen kyltti. Kyltti on lähtöisin jotain vuosia sitten kaadetusta Veho Pitäjänmäestä joka oli viimeinen vanhan koulukunnan autotalo omine metallipajoineen ja moottorikorjaamoineen.

Kyltin ikä voidaan päätellä siitä että NSU siirtyi VW:n omistukseen 1969 ja samalla suomen edustus siirtyi Veholle.

Kuitenkin merkin loppuajan myynti rajoittuu tuohon 69 vuoteen ja siitä pari vuotta eteenpäin. 70 luvun puolivälissä ei enää merkkiä oikein myyty. Audi taas aloitti Veholla ymmärtääkseni 1970.

Koska kyseessä on juuri "taksihuolto" kyltti niin uskoakseni vain PK seudulla oli tarpeeksi Audi / NSU merkin taksikantaa jotta nimenomaisesti vain taksiautoilijoille suunnattua huoltotoimintaa voitiin tehdä kannattavasti omana yksikkönään.

Väittäisinkin kyltin iäksi vuotta 1970 tai 71. Tästä asiasta saa ja kannattaakin olla erimieltä.

Muovit ja ympäröivät metallikehikot ja kiinnikkeet ovat ehjiä. Toki hieman aikaa nähneitä mutta ehjiä. Kylttiä ei ole avattu ikinä mutta valaistu on tai on ainakin ollut kun sähköjohto menee sisälle,

Kyltti sopii käytännössä mihin vain Taksiliiton tiloista, Audi/NSU klubin tallille, yksityiseen kokoelmaan / autotalliin, Mobilistin tai Klassikon toimitukseen tai Automuseoon.

Jos kyltti on kiva ja meinaat ehkäpä hankkia vastaavan "sitten joskus myöhemmin" niin varoitan etukäteen. Ei varmasti tule vastaavaa tai mitään lähelläkään vastaavaa. Tämän kyltin ostajan kanssa voidaan sopia special hinta myös tuosta minulla myynnissä olevasta audi nsu peltisestä huoltokyltistä jos kiinnostaa.

Kyltti on ihan super hieno!

 

Voidaan vaihtaa taiteeseen.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
380 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.12.2016 7:52
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset