Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Noin 35 vuotta vanha AUDI mainos seisoi erään AUDI keräilijän kokoelmassa ja taisi olla ainoa esine, jota kykenin häneltä ostamaan. Monet olivat harvinaisia AUDI esineitä ja hintaa 200-2000 euroa kpl. AUDI mainoksia ja julisteita, esineitä kerätään ympäri maailmaa ja hinnat nousevat aina vaan. 

Vuonna 1977 seisoi AUDI myymälässä korjaamo ja varaosa puolen asiakastiloissa tälläinen upea hieno muovinen mainos. Se on 17cm korkea, alusta sokkeli on 11x11cm ja akryyli levyn paksuus on 24mm. Numero 1 oranssin värisen akryylilevyn sisällä keskellä on ohut läpinäkyvä levyke, missä on texti, eli sitä ei voi poistaa. Harvinainen hieno AUDI kerääjän mainos, paino 707g. Käytetty ja aito. Nyt vasta 38v vanha, vielä 12  kesää ja siirtyy aidoksi antiiksi ja arvo nousee. En halua antaa tätä pois halvalla, pidän tästä itse, sillä luonnossa valoa vasten on hyvin kaunis ja erikoinen pala AUDI auton historiaa. 

FUN30SP301 AUDI mainos harvinainen ja vain keräilijälle, oikea markkina arvo on tuplat !

Mainos tunnistaa myös VW Volkswagen autot ja heidän logo on myös sisällä.  Nämä kaksi automerkkiä ovat sisarruksia, mutta periaatteelta hyvin kaukana toisistaan. AUDI valmistaa moottorin pitkittäin, VW poikittain (selvästi halvempi ratkaisu) ja AUDI luottaa monessa mallissa nelivetoon.

Nykyään on "perhe" suuri ja monia merkkejä aina kuorma-autot bussit VW ja M.A.N.  sekä Scania.

Toinen ruotsalainen kuorma-auto tehdas "yhdistyi"  taas  Ranskaan ja nykyään onkin siinä paljon juuri ranskalaisvalmistetta olevia komponentteja, kun taas Scania edelleen luottaa Bosch ja muihin laatumerkkeihin. Se tietenkin nostaa hintaa, sillä korkea laatu maksaa aina ja Scania on siksi huippumerkki.  Nyt juuri aloitetaan M.A.N. ( kirjaimet tulevat kaupungeista München-Augsburg-Nürnberg ) ja Scania yhteisneuvottelut, halutaan tehdä periaatteessa yhtä ja samaa autoa, eri merkillä vaan. Todennäköisesti kaikki raskaat mallit ovat Scanioita , vaikka keulalla seisoisi M.A.N. ja pienemmät mallit myös M.A.N. mallistoa.  On myös mahdollista, että Mercedes Sprinter mallia tullaan myymään Scania keulamaskilla myös, kuten USA:ssa on Mercedes Sprinter sarjaa myydään monella jenkkimerkki kromimaskilla, mutta auto on ihan sama tuttu hyvä peli.  Uuden kokonaisen kuorma-auton kehittäminen vielä vähäpäästöisemmäksi ei enää onnistu pikkutehtaissa ja siksi suunta on menossa  kohti "samaa ZF vaihteistoa " kaikkiin malleihin ja samaa moottoria jne.. jokainen tehdas antaa sitten "omalle" vaihteistolleen upeita myyntikikka nimiä. Kohde on Hampurissa, Saksa.
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   HUOM! On kohteita, jotka näkevät vain huutonettiin tunnistautuneet.

Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana.

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Toiminta on harrastus, oikeastaan vain eräs sivuharrastus ja viikottain joku ostaa pari kolme kohdetta.
Suurin osa on peräisin perheen käytöstä, aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Ostan ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu, tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin.
Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. Olemme kristittyjä.

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi 100%:sti takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
25,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.12.2016 3:33
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset