Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Aurinkokennovalaisin, jossa on kauniin pehmeät muodot. Valaisee tunnelmallisesti puutarhassa. Sopii hienosti altaan reunalle tai terassille tunnelmavalaisimeksi.

Yhdistele eri kokoja
Aseta valaisimet yksittäin tai ryhmään. Ostamalla erikokoisia valaisimia voit koota niistä hauskan asetelman. Tämä aurinkokennovalaisin on kauniin näköinen myös päivällä, sillä valkoinen ja huurteinen valaisin erottuu ympäristöstään näyttävästi.

Lataa tehokkaasti
Valaisin latautuu parhaiten ja valaisee pidempään, kun se on asetettu suoraan auringonpaisteeseen. Aurinkokenno latautuu myös pilvisellä säällä, mutta ei yhtä tehokkaasti.

Syttyy ja sammuu automaattisesti
Aurinkokennovalaisin on kätevä ulkovalaisin. Aurinkokennovalaisin latautuu auringossa, syttyy automaattisesti illan hämärtyessä ja sammuu aamun valjetessa tai akun loppuessa. Aurinkokennovalaisimien käyttö on ilmaista, sillä ne saavat virran auringosta. Aurinkokennolamput eivät tarvitse sähköjohtoja.

Suojaa aurinkokennot pakkaselta
Säilytä aurinkokennovalaisimet sisätiloissa, kun lämpötila laskee pakkasen puolelle. Näin suojaat aurinkokennoa ja akkua, ja valaisimesi kestää pidempään.

Pidennä aurinkokennovalaisimen käyttöikää
Varaosien avulla pidennät aurinkokennovalaisimen käyttöikää. Vaihda akku tai aurinkokenno, niin valaisimesi on taas kuin uusi. 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 13:11
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.