Tuote on myyty käyttäjälle Incendiary hintaan 15 €

Kuvaus

Hyväkuntoiset

AUSTIN POWERS - Kumma Jätkä
Tässä tulee salainen agentti Austin Powers. Vapise James Bond.
Salainen agentti Austin Powers jäädytettiin vuonna 1967. Nyt 30 vuotta myöhemmin mies sulatetaan ja hän on coolimpi kuin koskaan. Austin Powers on Englannin twistaavin, svengaavin, ja poppaavin ase taistelussa pahuutta vastaan - ja todellinen coctail-kutsujen vetonaula. Tämä kaikkien agenttien kunkku hakkaa James Bondin mennen tullen ja hän on nyt huippuvireessä turvatessaan maailmanrauhan. Siksi kukaan ei ole turvassa.

AGENTTI JOKA TUUPPASI MINUA
Vastustamaton superagentti Austin Powers ei enää ole niin vastustamaton sen jälkeen kun ilkeä tohtori Paha kumppaneineen palaa takaisin "svengaavalle 60-luvulle" ja varastaa Austinin miehuuden. Austinin on palattava ajassa taaksepäin saadakseen menetetyn mojonsa takaisin, pelastaakseen maailman ja antaakseen hyvinmuodostuneelle vakoojattarelle Felicity Shagwellille tämän ansaitsema opetuksen.

AUSTIN POWERS JA KULTAMUNA

Yeah, baby, yeah! Austin Powers (Mike Myers) osuu suoraan 24-karaatin kultasuoneen uusimmassa, vokotusvoimaisessa komediaseikkailussaan.
Häslinki saa alkunsa kun Tohtori Paha ja Mini-Minä karkaavat vankilasta. He yhdistävät voimansa metallurgi-hedonisti Kultamunan kanssa ja kidnappaavat Austinin isän mestarivakooja Nigel Powersin. Alkaa hillitön aikamatkailu konnien yrittäessä vallata maailman koodinimi Peräpreparaatilla. Ja ennen kuin ehdit sanoa kiksautuskiesi Austin kruisailee pirssillään vuoteen 1975, lyö hynttyyt yhteen seksimäisen Vosu Kleopatran kanssa suunnaten törmäyskurssille kohti Tohtori Pahaa ja tämän katalia aikeita.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
Ilmoitus on sulkeutunut 27.4.2024 18:10
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.