Tuote on myyty käyttäjälle suslind hintaan 6,98 €

Kuvaus

Ostin vuonna 1989 USA matkalla eräästä kaupasta tämän vanhan mainoksen. Siinä on vuoden 1940 FORD motor USA ja heidän auto mallia Mercury 8.  Koko 35x26 cm ja tämä on ihan ihka aito original, joskin monet ottavat kopioita ja suurennoksia näistä mainoksista.  On alkujaan ilmestynyt LIFE lehdessä 3-25-1940 ja asiat olivat silloin jo aika hyvin USA:ssa. Oli kyllä jo monta vuotta sitten presidentti puhunut New Deal yrityksestä nostaa työllisyyttä ja elintasoa, melko laihoin tuloksin. Siten tuli apuun vanha tuttu elintason korotusmenetelmä numero 1, eli sota. Tehtaat alkoivat pyöriä kunnolla, New York pörssi vilkastui, sillä  myytiin tavaraa uskomattomat määrät sotaa käyville maille.  Autotehtaat nauttivat....kansalaiset hymyilivät, kaikki on taas niin hyvin. 

Lehtimainos maksoi silloin (kovan ja silloin arvostetun US Dollarin) 5 dollaria ja nyt pyydän tästä 75 v vanhasta mainoksesta kohtuullisesti, olen omistanut jo 26 vuotta ja hellinyt tätä omassa auto kokoelmassani.

FAN27SP501 Mainos USA Auto antiikkia hyvä kunto. Original, eikä mikään valokopio !

Old cars USA autot jenkkiauto ajalta, jolloin jenkkiauto oli hyvä
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä ja juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !
Suuren määrän erilaista vanhaa tavaraa olen perinyt vanhemmiltani, he matkustelivat paljon.   Aivan pienen murto-osan taas olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida. 

Kaikki lähetykset lähtevät kirjattuna kirjeenä tai pakettina, jonka kulkua voi seurata netin avulla. Mikäli lähetys katoaa, tai rikkoontuu on minulla  todiste sen lähettämisestä/luovuttamisesta kuljetusyrityksen haltuun ja saat silloin rahasi  takaisin, myös lähetyskulut. Rahasi palauttaa kuljetusyritys, esim. Posti tms, jolle minä olen maksanut tavaran turvallisesta kuljettamisesta, lähettäjä (siis minä) en voi vastata asioista, jotka ovat oman vaikutuspiirini ulkopuolella. Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ennen huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu tällöin noudattamaan niitä toimitus-ja maksutapoja ja maksuaikoja, jotka ovat ilmoituksessa kerrottu.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
6,98 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.2.2017 8:55
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset