Tuote on myyty käyttäjälle sarialakoski hintaan 5 €

Kuvaus

Hakusanoja: Alfa Romeo, Aston Martin, Audi, BMW, Bugatti, Cadillac, Daimler, Dodge, Ferrari, Fiat, Ford, Hitler KdF Wagen, Honda, Jaguar, Lincoln, Lotus, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Plymouth, Porsche, Plymouth, Pontiac, Porsche, Renault, Rolls-Royce ym.
Uudenveroinen, 256-sivuinen, nidottu kirja. Oiva joululahja autoista kiinnostuneelle. Kirjan koko 23 cm x 28 cm. Runsas kuvitus. Tekstiä kirjan takaa:
Autot ovat aina herättäneet suuria tunteita. Tekniikan osuutta autojen kehityksessä ei voi liioitella, mutta kuuluisimmat mallit muistetaan aina ulkonäöstään. Runsaan sadan vuoden aikana autonvalmistajat ovat luoneet lukemattomia automalleja, jotka ovat aina hurmanneet, ihastuttaneet kuin joskus ärsyttäneetkin muodoillaan.
Tähän teokseen on koottu automuotoilun parhaita esimerkkejä suunnittelijoilta, joiden nimet ovat yhtä kuuluisia kuin maailman johtavat automerkit: Battista, Pininfarina, Giorgio Giuriaro, Ferdinand Porsche, Nuccio Bertone, Raymond Loewy ja Harley Earl. Heidän lisäkseen teoksessa esitellään myös suurelle yleisölle tuntemattomampia suunnittelijoita, joiden kädenjälkeä voi ihailla monissa klassikoissa.
Intohimoiselle autoharrastajalle kirjassa tarjotaan runsaasti upeita kuvia maailman kauneimmista ja tyylikkäimmistä autoista kiinnostavine yksityiskohtineen sekä kerrotaan mallien historiasta.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 4.12.2016 20:57
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset