Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

AUTOKIRJOJA 3 KPL ! LUE KUVAUS JA KUNTO ! HINTAAN SISÄLTYY POSTIKULUT ! Siis seuraavat 3 kirjaa:

UUSI LIIKENNEOPAS, AUTON AJON JA KÃYTÖN PERUSTIEDOT, 8. painos, julkaisija SUOMEN AUTOKOULULIITTO r.y., painettu vuonna 1965, sivuja 262, pehmytkantinen. Sisältöä mm. AUTO - RAKENNE JA TOIMINTA - AUTOA KOSKEVAT MÃÃRÃYKSET, TIE, KULJETTAJA, AUTON KÃYTTÃ LIIKENTEESSÃ, AUTOVAHINGOT JA VASTUU NIISTÃ, MOOTTORIAJONEUVOJEN VEROTUS, MUUT MOOTTORIAJONEUVOT - MOOTTORIPYÖRÃT - TRAKTORIT JA MOOTTORITYÖKONEET - MOOTTORIREKI, MOOTTORIKÃYTTÃISET LAITTEET, PERÃVAUNUT JA HINATTAVAT LAITTEET, RANGAISTUKSET, AUTON HUOLTO, ERÃITÃ LOMAKEMALLEJA, LIIKENNEMERKKILIITE, JA LISÃKSI ON NELJÃSIVUINEN LISÃLEHTI, JOSSA ON LIIKENNEOPPAAN 8.PAINOKSEN JULKAISEMISEN JÃLKEEN VOIMAAN TULLEISTA MÃÃRÃYKSISTÃ JOHTUVAT KORJAUKSET, ja useissä edellämainituissa otsikoissa on runsaasti alaotsikkoja. Kirjan kunto: jotain pientä ajan patinaa ja tuossa lisälehdessä muutama ihan pieni repeämän alku, eli ikäänsä nähden kirjan kunto on oikein erinomainen, hyvä, siisti ja sileä.

AUTOKÄSIKIRJA - MMM, (eli MMM-sarjan Autokäsikirja), kovakantinen, suojapaperia ei ole ollutkaan, kannen kuvassa auton moottori, sivuja 332 + 8 värikuvaliitesivua, painettu Otavassa vuonna 1973. Sisältöä mm. MIES JA AUTO, AUTON ANATOMIA, MOOTTORI, POLTTOAINEJÄRJESTELMÄ, SÄHKÖJÄRJESTEÖMÄ, VOIMANSIIRTOLAITTEET, RUNKO JA ALUSTA, OHJAUSLAITTEET, JARRUT, RENKAAT, MITTARIT JA KOJEET, OIKEA AUTO OIKEALLE MIEHELLE, MILLAISIA AUTOJA ON, AUTO JA RAHA, KÄYTETTY AUTO, KUSTANNUSTEN VÄHENTÄMINEN, TEESE ITSE, SÄHKÖTYÖT, PUTKITYÖT, JARRUTYÖT, OHJAUSLAITTEET, KUMITYÖT, KORITYÖT, MOOTTORITYÖT, MOOTTORIN VIRITTÄMINEN, AUTOTALLI, OPI AJAMAAN, VARUSTEET, AJAMINEN, LAINOPPIA, AUTON KUNTO, VASTUU LIIKENTEESSÄ, HAKEMISTO, ja useimmissa edellämainituissa otsikoissa runsaasti alaotsikkoja. Kirjan kunto: yksi värikuvaliitesivu irti mutta on paikallaan, takakannessa näkyy että siinä on ollut joskus kosteutta, jotain ihan pientä kulumaa kansissa ja selkämyksessä, mutta muuten kirjan kunto on ikäänsä nähden oikein erinomainen, hyvä, siisti ja sileä.

AUTOTIETO, autotekniikkaa sanoin ja kuvin, 135 kuvasivua, 135 tekstisivua, painettu WSOY:ssä vuonna 1969, kaikkiaan sivuja yhteensä 282, kovakantinen, ei suojapaperia, saksankielinen alkuteos nimeltään Das Auto, suomentanut Pauli Heikkilä. Kustantaja kirjoittaa esipuheessa: Tämä kirja käsittelee autotekniikkaa alkaen teoreettisista perusteista autotehtaaseen saakka. kirjan käytön nopeuttamiseksi ja helpottamiseksi kaksivärinen kuvasivu ja siihen liittyvä selostava teksti muodostavat aina yhden kokonaisuuden. tämän esitystavan ansiosta saanee jokainen alaan perehtymätönkin lukija havainnollisen kuvan siitä teknisesti monitahoisesta luomuksesta, jota nykyaikainen auto edustaa. Sisältöä: MOOTTORI sivut 8 - 139, KYTKIN JA VAIHTEISTO sivut 140 - 157, KORI JA ALUSTA sivut 158 - 201, SÄHKÖLAITTEET sivut 202 - 277, HAKEMISTO sivut 278 - 281. Kirjan kunto: parin sivun kulmassa ollut pieni taitos ja yksi vajaan 1 cm pieni repeämä, mutta muuten kirjan kunto on ikäänsä nähden oikein erinomainen, hyvä, siisti ja sileä, lähinnä ikäänsä nähden ikäänkuin uusi.

Lähtöhinta postikuluineen kaikille 3 kirjalle on yhteensä 16,80 euroa. SIIS POSTIKULUTKIN SISÄLTYVÄT HINTAAN !!!! Kun rahat tilillä niin kirjat menevät postiin. KATSO MYÖS KAIKKI MUUTKIN FANTASTISET KOHTEENI !!!!

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Huutokauppa
Lähtöhinta:
16,80 €
Ilmoitus on sulkeutunut 2.12.2016 21:26
Huutokauppa Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Huutohistoria
Kysymykset