Kuvaus

Luen usein eng ja saksankielisinä versioina lehteä    National Geographic      ja se käsittelee luonto ja maisema,  ihmiskunta asioita tieteelliseen järkevään tyyliin. Maailma on monikirjo ja monia mielipiteitä ja kulttuureita on pakko hyväksyä, meidän länsimainen kulttuuri on vain yksi malli . Ihmiskunnasta elää jo nyt 60% Aasiassa, miksi juuri meidän maailmankäsitys olisi se ainoa oikea? 

Sellainen avaimenperä jossa on ulokkeita, vaikka  esim. apinaa muistuttava on käytössä huono, koska se saattaa vetää käsilaukusta tai taskusta ulos samalla kertaa jotain muuta arvokasta...   Avaimenperän muotojen on oltava selkeitä ja sulavalinjaisia .  Tämä on yksinkertaisen selkeä muoto ja painava, kätevä ja hyvä ! Avaimenperän muoto on oltava sellainen, ettei siinä ole ulokkeita ja koukkuja, jolloin samalla tulee ulos taskusta tai käsilaukusta muutakin....puhdas selkeä ja painava, yksinkertainen on hyvä. 

DE23SP711 Avaimenperä kuin uusi . Lehtenä on saksalaista alkuperää oleva lehti GEO vielä parempi kuin tämä , sillä GEO  ei niin paljoa näytä lukijoilleen muiden maiden köyhyyttä ja alikehittynyttä teknistä ja sosiaalista tasoa, vaan myös kertoo kuvilla ja texteillä maista , eri valtioita ihmisiä ja olosuhteita, jotka ovat meitä länsieurooppalaisia paljon paljon edellä....monta kertaa on pakko ottaa hattu nöyränä pois päästä ja todeta, ettemme me Eurooppalaiset taida todella ollakaan niin hyviä. Juuri uutiset kertoi, että maailman suurinmat automarkkinat ovat Kiinassa, myivät 23 milj autoa, kun USA saavutti alle puolet, noin 11 miljoonaa... Intia 6milj. autoa vuodessa , joten sekin on Eurooppaa suurempi markkina. 

National Geographic lukijoille taas usein kuvataan maailmaa, jossa maailman huippu olisi joku USA tai Eurooppa, kun taas GEO lehti kertoo juuri päinvastoin asian olevan.....GEO lukijalle varmistuu  käsitys, että kehitys menee muualla meistä pian ohi !  Afrikka, 1000 miljoonan mustan maanosa ja Kiina, ne  eivät nuku koskaan ! Intia on kooltaan kuin Euroopan länsiosa ja Laptop Notebook tietokoneita joka toisella.....  Myös Venäjän kehittyy koko ajan, hassua että sanktiot ja boikotit on päällä, mutta Venäjän suurin kaasu-asiakas on EU,   isompi asiakas kuin Kiina.....ostamme LNG tankkilaivoilla kaasua Venäjältä 22 miljardia Euroa, mutta EU kieltää pikku yrittäjän kaupankäynnin ja jopa puhelinsoitot Venäjälle.....heidän naapurimaat , eli koko Eur-Aasia nousee samalla.

GEO lehti on saksalainen. Avaimenperän pituus lenkki mukaanlukien on 7cm, tämä on hyvä!

Kohde on Löbau , Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.


Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 26 vrk 22 h 11 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 26 vrk 22 h 11 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää
Kilpailuta sähkösopimus

Aloita syöttämällä kenttään postinumero tai osoite. Osoitetta käytetään vain sähkönkulutuksen arviointiin.

Hae

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.