Kuvaus

Perinteinen 130 x 210 cm avaruuslakana tuulen ja sateen pitävää aluminoitua ohutta muovikalvoa. Toiselta puolelta pinta on enemmänkin oliivin tai armeijan vihreä (ei kirkas vihreä) ja toinen puoli hopea.

Vihreä väri on tarkoitettu naamiointiin tai perinteisemmin ensiapuun. Suojaa tuulelta,eristää kosteutta ja peite pitää lämpimänä; kalvo vähentää jopa yli 90 % kehosta karkaavan lämmön poistumista. Voi käyttää myös vaikka laavun sisäpinnalla nuotion lämpöä heijastamaan. Huolellinen käyttö, pakkaaminen ja reunojen teippaus voi lisätä lakanan käyttöikää.

Koko avattuna n. 1,3 x 2,1 metriä. Avaamattomana minigrip-pakkauksen kuljetusmitat ovat tiiviisti puristettuna n. 11,5 x 8 x 1 cm ja paino 50 grammaa. Saatavana mahdollisesti useampia, kysy etukäteen YV/sähköposti.

 

Saatavana mahdollisesti myös vihreän sijaan tumman oranssin värisenä (kysy etukäteen).

 

 

 

Haku: hätäpeite hätäpeitto hätälakana hätähuopa avaruuspeite avaruuspeitto avaruuslakana avaruushuopa suojapeite suojapeitto suojalakana suojahuopa lämpöpeite lämpöpeitto lämpölakana lämpöhuopa pelastuspeite pelastuspeitto pelastuslakana pelastushuopa potilaspeite potilaspeitto potilaslakana potilashuopa ensiapu

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 96 vrk 21 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6 € Sulkeutuu 96 vrk 21 h 43 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.