Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Koe totaalisen sodan synty Battlefield 1 -pelissä. Etene eeppisestä taistelusta toiseen - koe urbaani taistelu vallatussa ranskalaiskaupungissa, raskaasti puolustetut vuoristotukikohdat Italian Alpeilla ja kiihkeät yhteenotot Arabian aavikoilla. Koe sotaan syösty maailma seikkailuntäyteisessä kampanjassa tai osallistu eeppisiin, jopa 64 pelaajan moninpelitaisteluihin ja mukauta strategiasi murskaavan tuhon ja dynaamiseen sään mukaan. Käy jalkaväkitaisteluita, johda ratsuväkihyökkäyksiä ja ohjaa upeita aluksia maalla, merellä ja ilmassa tankeista ja kaksitasohävittäjistä valtaviin Behemotheihin - Battlefield-historian suurimpiin kuuluviin ajoneuvoihin.

 

  • Eeppiset 64 pelaajan moninpelitaistelut - Yhdistä voimasi ystäviesi kanssa ja liity FPS-pelien historian eeppisimpiin moninpelitaisteluihin jalkaväkisotilaana tai ohjaten monenlaisia ajoneuvoja tankeista ja moottoripyöristä kaksitasoihin ja taistelulaivoihin.
  • Koe totaalisen sodan synty - Osallistu ihmiskunnan historian suurimpiin taisteluihin. Sota raivoaa eeppisellä mittakaavalla maalla, merellä ja ilmassa panssaroiduista Alppi-tukikohdista Arabian aavikoille - pääset todistamaan nykyaikaisen sodankäynnin synnyn.
  • Jokainen taistelu on erilainen - Dynaaminen sää ja intuitiivinen tuho luovat jatkuvasti muuttuvan maiseman. Jätä jälkesi maailmaan murskaavan tuhon avulla tekemällä kraattereita maanpintaan tykistöiskuilla tai ampumalla kokonaisia seiniä ja rakennuksia tomuksi.
  • Johda joukkoja Operationsissa - Osallistu moniin toisiinsa liittyviin moninpelitaisteluihin, jotka sijoittuvat eri kartoille uudessa Operations-pelissä. Hyökkääjien on murrettava puolustuslinjat ja työnnettävä konflikti seuraavalle kartalle.
  • Valtavat Behemothit - Ohjaa Battlefield-historian isoimpiin kuuluvia ajoneuvoja. Aiheuta luotisade yläilmoista valtavista ilma-aluksista käsin, kiidä vauhdilla paikasta toiseen panssaroidulla junalla tai pommita maita mereltä käsin panssarilaivoilla.
  • Sotatarinoita joka puolelta maailmaa - Koe sotaan syösty maailma seikkailuntäyteisessä kampanjassa, joka seuraa monia eri konflikteja useiden hahmojen silmistä - kaikkia yhdistää ensimmäinen nykyaikainen sota.
  • Kansien kieli : Englanti
  • Pelin kieli : Englanti

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 21.3.2024 16:36
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.