Kuvaus

Tuotteen be quiet! MC1 PRO SSD-asema Jäähdytyslevy/jäähdytin Musta 1 kpl kuvaus


be quiet! MC1 PRO SSD-asema Jäähdytyslevy/jäähdytin Musta 1 kpl

be quiet! MC1 PRO on innovatiivinen jäähdytyslevy/jäähdytin SSD-asemille. Sen tyylikäs musta ulkonäkö sopii täydellisesti mihin tahansa tietokoneeseen. Tässä on muutamia syitä, miksi sinun pitäisi hankkia be quiet! MC1 PRO:

Osuvin jäähdytysratkaisu SSD-asemillesi

MC1 PRO on suunniteltu erityisesti jäähdyttämään SSD-asemia tehokkaasti. Sen innovatiivinen rakenne takaa optimaalisen jäähdytyksen ja pitää SSD-asemasi viileänä, mikä puolestaan parantaa suorituskykyä ja pidentää niiden käyttöikää.

Tyylikäs ja kestävä

MC1 PRO:n musta väri antaa sille modernin ja tyylikkään ilmeen. Sen kestävä rakenne varmistaa pitkäikäisyyden ja luotettavuuden. Voit luottaa siihen, että MC1 PRO suojaa arvokkaita SSD-asemiasi parhaalla mahdollisella tavalla.

Helppo asennus

MC1 PRO:n asennus on helppoa ja vaivatonta. Mukana tulevat kaikki tarvittavat kiinnikkeet ja ohjeet, joten sinulla ei ole mitään ongelmia sen asentamisessa. Voit nauttia viilentävistä eduista heti, kun saat MC1 PRO:n käyttöösi.

Paranna tietokoneesi suorituskykyä

be quiet! MC1 PRO optimoi SSD-asemasi suorituskyvyn jäähdyttämällä niitä optimaalisesti. Voit saavuttaa paremman suorituskyvyn ja nopeammat latausajat, kun SSD-asemasi pysyvät viileinä ja toimivat optimaalisesti.

Valitse be quiet

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 13 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.