Kuvaus

HUOM!
Huutaessasi kohdetta sitoudut kohteessa mainittuihin toimitusehtoihin ja
kuluihin.

Biker mice from mars - Prätkähiiret marssista. 

90-luvun piirrossarjaan (se aito ja alkuperäinen loistava piirrossarja ) perustuvat figuurit.

Valmistajana Galoop.

Nämä siis valmistettu 90-luvulla eli ikää alkaa olla kohta semmonen 30v.

Kaikki paketit paitsi Jail Cruiser on uusia avaamattomia. Paketit on voisiko sanoa englanninkielisellä termilllä MINT tai Near Mint kuntoisia. Pientä taittumaa on osassa paketissa alakulmassa, eli pahvi on hieman taittunut kulmasta. Mutta voisi sanoa että siinä kunnossa kuin menisit uutena ostamaan kaupasta.  Muut viat yms. on kerottu tarkemmin figuurin kohdalla.

Tarjolla siis täysi perus figuuri paketti. Tästä ei puutu kuin hiiristä tehdyt erikois versiot joissa samat hiiret esiintyivät vain eriasusteissa, taisi olla eriaseita ja muutama näihin erikoisfiguureihin tehtyjä moottoripyöriä. 

Tämmöstä settiä en ole nähnyt myynnissä vuosikausiin. Ainoa tieto on että hieman yli 10v sitten on viimeksi ollut myynnissä näin mahtava ja iso setti. Sen jälkeen en ole tämmöistä nähnyt myytävänä. Yksittäisinä paketteina toki löytyy, mutta ei taida tällä hetkellä löytyä kaikkia.

Sisältö: 

Moton moottoripyörä  ( Mondo Chopper)   Laatikon kunto hyvä ikäisekseen 

Vinskin moottoripyörä (Vinnie's radical rocket sled) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen 

Turbon moottoripyörä ( Throttle's martian monster bike) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen 

Rasvanahan moottoripyörä (Greasepit's Grunge cycle) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen 

 Professori Nuikin Siirrin / salainen laboratorio (Transporter and secret lab) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen , hintalappu takana, jotain pientä jälkeä laatikossa.

 Prätkähiirien tukikohta  tulostaulu ( Scoreboard hideout ) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen , jotain pientä jälkeä laatikossa.

Super sivuvaunu (Super sidecar) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen , jotain pientä jälkeä laatikossa.

Lalli Leipäjuusto (Lawrence Limburger)  Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

Turbo ( Throttle)  Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, hintalapun jälki edessä, pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

 Professori Nuikki (Dr. Karbunkle) + Mutantti (Fred the Mutant)  Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

Sädesilmä ( Evil Eye Weevil)  Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

Moto  ( Modo)       Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

Vinski (Vinnie)   Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, hintalapun jälki edessä,  pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

Santtu (Charlene "Charley" Davidson) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, hintalapun jälki edessä,  pientä taittumaa pahvissa alakulmassa. Santun kohdalla 90-luvulla itselläni oli tiedossa, että toisessa jalassa oli ilmeisest valmistuvika. Se saattoi itsekseen pudota figuurilta pois eikä välttämättä pysynyt kovin hyvin paikoillaan. Useammassa figuurissa oli sama vika. Tässä paketissa kuitenkin jalka näyttää olevan paikoillaan, mutta jos paketin avaa ja jalka putoaa, niin ostajalle tämä siis tiedoksi, että kyseessä on valmistuvika.

Rasvanahka (Greasepit) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

Suurjännite ( Lectromag) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

Miihkali (Rimfire) Laatikon kunto hyvä ikäisekseen, pientä taittumaa pahvissa alakulmassa

Teuvo Tahko (Napoleon Brie) Laatikko ei etupuolelta oli täysin parhaassa kunnossa. Hieman on alkanut pohjasta muovi irtoamaan pahvista. Lisäksi hieman kellertävän värinen eli saanut valoa. Hintalappu etukannessa. Lisäksi jonkun yrityksen tarra mainos toisessa kulmassa, Vähän isompi taittuma takakannessa.

Vankila kulkuneuvo (Jail Cruiser) Ainoa tuote joka ei ole uusi. Pahvilaatikko on kärsinyt, mutta ehjä. Jonkin verran on jäkiäkin. Ohjeet mukana, kaikki osat näyttiolevan mukana. En ainakaan huomaa että mitään puuttuisi. Tarrat on mielestäni liimattu oikein kulkuneuvoon. Mukana on myös Turbo figuuri ja pienempi kokoinen turbo figuuri. Turbolla ei ole kypärää ja ainkaan missään kuvissakaan ei ole mainintaa että kypärä kuuluisi settiin joten oletus on että Turbolle ei ole kuulunut kypärää.

Lisää kuvia setistä: https://huutonetinfo.blogspot.com/2023/06/biker-mice-from-mars.html

Kotimaan postikulut sisältyy hintaan. En tiedä montako pahvilaatikkoa tästä tulee kun näitä paketoi kuplamuoviin. Oletus on että kaksi laatikkoa taitaa ainakin tulla.

Worldwide shipping, Shipping to any country where the POSTI  agrees to post. Postage costs depending on how many boxes and where to post.

....................................................................................................................................................................

Huutajille tiedoksi:

Mikäli kohteessa on jotain epäselvää tai haluat jotain ylimääräistä tietoa kohteesta, kysy ennen huutoa. Näin vältät mahdolliset ongelmat.

Tarkempia tietoja toimituskuluista, toimitustavasta yms. löytyy    http://huutonetinfo.blogspot.fi/

Kohteilla on seitsemän arkipäivää maksuaikaa kohteen voittopäivämäärästä laskettuna.

Mikäli maksuaikaa tarvitsee enemmän saa sitä panttia vastaan.

Lunastamattomasta huudosta tulee negatiivinen palaute.

Huutaessasi kohteitani tarkistathan että omat tietosi ovat ajantasalla ja tiedoistasi löytyy voimassa oleva matkapuhelinnumero. Näitä tietoja tarvitaan postipakettia tai huutopakettia varten.

Kohteiden toimituskulut on pääsiassa laskettu postin / huutopaketin postitoimituksen mukaan. Kaikki postitus vaihtoehdot, kotiintuomiset tai noudot löytyvät hinnastoineen,
http://huutonetinfo.blogspot.fi/


Kohteet joissa toimituskulut 0 euroa tai joissa lukee ei PK ( ei postikuluja) Toimituskulut on laskettu halvimman postitoimituksen mukaan joko postin tai huutopaketti postin mukaan.

Mikäli kohteessa on kaupanpäällisiä, saa ne ainoastaan jos kohde huudetaan sille asetetulla lähtöhinnalla.  Mikäli kohteesta hyväksytään hintaehdotus joka alittaa kohteen lähtöhinnan ei kaupanpäällisiä saa kohteen mukana.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 7 h 7 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

5 000 € Sulkeutuu 56 vrk 7 h 7 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.