Kuvaus

Huuto-/ostohinta  y h d e s t ä  kirjasta.

Kohteen sulkeuduttua ilmoita valintasi!

 

1. Ismo Valkoniemi: MAMMONAN MAAILMASTA KUNINKAAN PERILLISEKSI. 2008 Päivä Osakeyhtiö. 128-sivuinen nidottu kirja, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.
 
Mammonan maailmasta Kuninkaan perilliseksi (2008) -kirjassaan Ismo Valkoniemi pohtii, miksi Raamattu puhuu enemmän rahasta kuin mistään muusta yksittäisestä asiasta. Raamatussa on viisisataa jaetta rukouksesta mutta yli kaksituhatta jaetta rahasta ja omaisuudesta. Emme saa rikasta elämää etsimällä rikkauksia; meidän tulee etsiä todellisia aarteita pintakiiltoa syvemmältä, Jumalan Hengen maailmoista, ja sijoittaa taivaan pankkiin. Jos haluamme käyttää varojamme viisaasti, meidän on syytä lukea Raamattua. Kirjan esimerkkihenkilö on Raamatun Salomo, joka oli poikkeuksellisen viisas mutta myös rikas mies. Hänellä oli kaikkea eikä hän kieltänyt itseltään mitään. Salomon elämästä voimme oppia, mikä on todellista rikkautta elämässä.

Valtit: - Polttavan ajankohtainen! - Ohjaa todellisten rikkauksien lähteelle - Runsaasti ajattelemisen aihetta tiiviissä paketissa

Kohderyhmät: - Elämän mielekkyyttä pohtivat - Kulutushysterian pauloihin joutuneet - Hyvätuloiset ja varakkaat - Miehet ja naiset - Elämän tarkoitusta pohtivat - Oman elämänsä arvojärjestystä miettivät
- Elämän katoavaisuutta pohtivat

Ismo Valkoniemi (s. 1963 Hattula) on nykyisin Porvoossa asuva Samaria-lähetyksen toiminnanjohtaja ja harrastelijamuusikko. Työskenneltyään ensin kaupan alalla hän joutui 1990-luvun laman seurauksena arvioimaan elämänsä perustan uudelleen, josta kokemuksesta nousevat aiheet hänen kirjoittamilleen kirjoille. Ismo Valkoniemi on julkaissut teokset Seinätön vankila - velkaongelmasta toivon näkymiin (2004) ja Mammonan maailmasta Kuninkaan perilliseksi (2008), joka on ilmestynyt myös ruotsiksi Från Mammons träl till Kungens arvinge (2009).
 

 

2. Olli Valtonen: TÄNÄÄN KALEVI LEHTINEN. 1989 Päivä Osakeyhtiö. 124-sivuinen nidottu kirja, lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Tänään Kalevi Lehtinen (1989) on kirja Kalevi Lehtisestä, hänen elämästään ja hänen sanomastaan. Kalevi Lehtisen syntymästä saivat suomalaiset lukea palstametreittäin: hän nimittäin syntyi olympiavoittaja ja MM-juoksija Lauri Lehtisen pojaksi. Kalevi Lehtinen on itse kansainvälisesti tunnetuin suomalainen pappi. Hän toivoo jokaisen maanmiehensä lukevan tämän kirjan. Armo on suomalaiselle ja yleensäkin eurooppalaiselle vaikea pala. Me olemme valloittajia, tulemme omillamme toimeen. Sisäisen elämän kannalta tämä ei ole totta, koska olemme itsemurha- ja mielenterveys-tilastojen kärkisijoilla. Kalevi Lehtinen ei pudottele totuuksia toisten niskaan ylhäältäpäin. Hän kertoo avoimesti kotinsa ja oman elämänsä epäonnistumiset. Juuri niissä löytämänsä rajattoman armon hän välittää lukijalle ja kutsuu suomalaisia tämän armon omakohtaiseen hyväksymiseen.

Kalevi Lehtinen (1936 Helsinki – 2011 Kandern, Saksa) on kansainvälisesti tunnetuin suomalainen pappi, evankelista ja lukuisten evankelioimistapahtumien ja missioiden puhuja. Jumala on hänen kauttaan vetänyt yhteyteensä miljoonia ihmisiä. Lehtinen valmistui papiksi 1964 ja työskenteli nuorisopappina ja uskonnonopettajana jo ennen valmistumistaan. Vuonna 1964 hän siirtyi Kansan Raamattuseuraan ja työskenteli ensin nuorisoevankelistana ja myöhemmin opiskelijatyön johtajana. Vuonna 1972 Lehtinen siirtyi Saksaan Campus Crusade for Christin palvelukseen ja eteni järjestön Euroopan työn johtajaksi. Suomalaisten tuntemaksi Lehtinen tuli tulkatessaan evankelista Billy Grahamin puheita Missio Helsingissä Helsingin olympiastadionilla 1987. Hän on myös tehnyt useita evankeliointimatkoja entisen Neuvostoliiton alueelle.

Olli Valtonen (s. 1950 Helsinki) on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon pappi. Hän on toiminut Kansan Raamattuseurassa Sana-lehden päätoimittajana 1980–83 sekä erikoistoimittajana Uudessa Suomessa, Iltalehdessä ja perustamassaan Askel-lehdessä. Nykyisin hän on HelsinkiMission toiminnanjohtaja. Valtonen on julkaissut teokset Rakkaus yllätti minut: Välähdyksiä karismaattisesta liikkeestä (1980), Kuitenkin sinua rakastetaan (1989), Tänään Kalevi Lehtinen (1989), Seppo Juntunen: Parantajan palveluksessa (1990), Kalevi Lehtinen: Jatkoaika (1992), Näin on: Rakkaus katoaa silloin tällöin (1993), Tuulet tulevat (1994), Kaikki kääntyy hyväksi: Kirjoituksia eksyville (2006) sekä yhdessä vaimonsa Leila Valtosen kanssa Yhdeksänkulmainen peili: Paranna itsetuntemustasi enneagrammin avulla (1996) ja Hyvä ja paha sisu: Etsi kasvusuuntasi enneagrammin avulla (1999).

 

3. Billy Graham: ELÄMÄSTÄ ON KYSYMYS! Suomentanut Merja Pitkänen. 1987 Kustannuskeskus Päivä Oy.
117-sivuinen nidottu kirja, kansissa pientä taittumaa, muuten ehjä ja siisti, esilehden yläreunasta peitetty aikaisemman omistajan nimi, ei muita merkintöjä.

Elämästä on kysymys (1987) -teoksessa Billy Graham kirjoittaa elämän ydinkysymyksistä. Teos on ilmestynyt Helsinki Missioon 1987. Suomennoksen johdanto varoittaa: "Ole varuillasi, kun luet näitä Billy Grahamin saarnoja - ne muuttavat elämäsi! Joudut haasteen eteen, olitpa sitten kristitty tai etsijä, joka ei ole vielä ottanut viimeistä askelta Jeesuksen Kristuksen seuraamiseen. Jokainen tavallinen ajatteleva ihminen on joskus elämässään kysynyt itseltään: Miksi me olemme täällä? Mitä tapahtuu kun kuolemme? Billy Graham antaa toivoa herättäviä ja käytännöllisiä vastauksia näihin kysymyksiin. Hän osoittaa Raamatun avulla, miten voimme selvitä tässä elämässä, mutta hän myös osoittee kuinka valmistautua seuraavaan. Hän muistuttaa meitä niistä asioista - elämästä, kuolemasta, todellisuudenpaosta, huolista, perheestä, rikkoutuneista kodeista - jotka ovat kaikille meille yhteisiä riippumatta siitä, mikä on meidän sosiaalinen asemamme tai kansallisuutemme."

Billy Graham (s. 1918 Charlotte, Pohjois-Carolina) on yhdysvaltalainen baptistitaustainen kristillinen saarnaaja. Hän on itse kuvannut elämäntehtäväänsä: ”Elämäntehtäväni on auttaa ihmisiä löytämään henkilökohtainen suhde Jumalaan”. Hänen on arvioitu saarnanneen 1947–2005 evankeliumia 210 miljoonalle ihmiselle. Billy Grahamilla on vaimonsa kanssa viisi lasta, kolme tytärtä ja kaksi poikaa. Tutkimuksen mukaan Graham on vaikutusvaltaisin saarnaaja Yhdysvalloissa. Grahamin toiminta perustui suuriin, kirkkokuntarajat ylittäviin, herätyskokouksiin, joita kutsutaan nimellä missio. Suomen vierailuillaan hän on yleensä saarnannut Olympiastadionilla. Kalevi Lehtinen aloitti missiotyönsä Grahamin esimerkin innoittamana Missio Helsingin jälkeen 1987.

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 69 vrk 13 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 69 vrk 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.