Kuvaus

Blake Morrison: Million näitkään isäsi viimeksi?

  • Tammi, 2. painos, 2010; pokkari, 246 sivua
  • Lähes uuden näköinen pokkari.
  • HINTA: 1 euro + toimituskulut kirjeenä 3 euroa = 4 euroa TAI seurattavana pakettina 5 euroa = 6 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Lasten suurimpia pelkoja on pelko omien vanhempien menetyksestä. Kirjailija Blake Morrison oli 40-vuotias kun hänen lääkäri-isänsä kuoli, 75-vuotiaana. Vaikka hänellä oli jo omia lapsia, hän huomasi olevansa menetyksen edessä emotionaalisesti kuin pieni lapsi ja vaipui isän hautajaisten jälkeen masennukseen. Ainoana lohtuna oli muistella isää. Kirjailija alkoi kirjoittaa muistoja isästään ja ne kasvoivat lopulta täksi kirjaksi.

Teoksesta Milloin näitkään isäsi viimeksi? tuli maailmanlaajuinen menestys, josta tehtiin myös elokuva. Kirjailija yritti vastata kaikkiin hänelle tulviviin kirjeisiin, joissa tuntemattomat ihmiset kiittivät häntä unohtumattomasta lukukokemuksesta ja tuesta jota teos oli antanut heidän omissa menetyksissään ja surutyössään. "Viisitoista puntaa on halpa hinta terapiasta", kertoi eräs.

Milloin näitkään isäsi viimeksi? on aseista riisuva ja liikuttava kuvaus perhe-elämästä, isän ja pojan välisestä suhteesta sekä siitä miten ihminen kokee läheisensä menetyksen.

hakusanat: isät ja pojat perhe lapset muistelmat isä poika suhde suru surutyö isän kuolema läheisen kuolema huumori rakkaus elämänkerrat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 5 vrk 20 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

1 € Sulkeutuu 5 vrk 20 h 22 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.