Kuvaus

museoitukin blaseri JEAN PAUL GAULTIERilta vuodelta 1988, muistat ehkä tämän mallin Madonnan käyttäessä sitä vuoden 1990 Blonde Ambition -kiertueella! Muotoiltui, veistoksellinen lantiota korostava pehmustettu korsettimainen-bleiseritakki. Edessä ja takaosassa on vyötäröä ja vartaloa imartelevat korsettimaiset ompeleet. Veistoksellinen malli antaa täydellisen tiimalasi silhuetin. Räätälöidy vaate ja katse kiinnittyy muotoilun yksityiskohtiin. Kaksirivinen napitus hopean kohokuvioiduilla napeilla. Tyylikkäät liioitellut hihnat ovat suorat ja hieman leveät ja taskut vyötärön kummallakin puolella. Pehmeä viskoosi pinta on siisti ja sileä (70%) ja puuvillaa (30%). Vuori paksua puuvillaa (huopamainen). Voidaan helposti pukea housujen, farkkujen tai hameen kanssa. Valmistettu Italiassa.

Italian koko 44 vastaa suomen kokoa 38 40 M L . Hihan pituus 62cm, vartalon ympärys 75cm. Värit viininpunainen, tumman punainen, vuori musta.

Tämä vaate on maailmalla keräilytuote, joka on erinomaisessa kunnossa, kuin uusi. En tingi hinnasta, vaate on lähdössä kansainvälisille markkinoille, mutta on tarjolla ensin kotimaassa.

Vaatekaapin tyhjennyksessä lähtee monia vähän käytettyjä tai jopa käyttämättömiä vaatteita myyntiin, katso kaikki myynti tuotteeni. Tämä jäänyt muutamalle käytölle.

Katso myös muut avoimet kohteeni, jos löydät lisätuotteita niin yhdistelen mielelläni postikuluja.

Avainsanoja: Aito Junior gaultier takki, boheemi, klassinen, uniikki, tukeva, pukeva, trendikäs, lämmin, pehmeä vuori, retro, vintage, lähdössä juuri myyntiin merkkivaatteita kuten Jean Paul Gaultier, Armani, Mani, Benetton, Cream, Gudrun Sjödén, Kenzo, Romeo Gigli, Zara. Seuraa sivuani.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 73 vrk 15 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

175 € Sulkeutuu 73 vrk 15 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.