Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Viallinen San Remo. Ostettu Kempeleläiseltä myyjältä huuto.netistä, joka oli rekisteröitynyt yksityishenkilönä. En ole uskaltanut palauttaa/valittaa, kun joku jengi kävi tuomassa laitteen.

Mikäli laite on varastettu (=jengimyyjä), niin en usko omistajan kaipaavan autoradiotaan, koska se ei toimi kunnolla.

Vika on semmoinen, että pysyy päällä tuommoiset viitisen minuuttia ja sitten räppää äänet hiljaiselle. Samalla kuuluu kaiuttimesta pamahdus. Viittaisi pääteasteen lämpövikaan. Pelkkä käyttöpaneeli pysyy päällä, mutta äänet vaimenee.

Sammuttamalla laite hetkeksi toimii taas. Kylmemmällä ilmalla ääni kuuluu hieman pidempään, mikä tukee myös lämpövikaa. Vika ilmenee Radio- ja CD-puolella kummassakin. Pakastamalla etupaneeli vikaa ei saa pois, joten vika on auto-osassa, jossa mm. pääteaste. Veikkaisin, että pääteaste on pilalle luukutettu ja/tai kajarit olleet väärin kytkettynä. Asennuskehikko, ISO-liittimet, asennusohje ja ohjekirja (sähköisessä muodossa) kuuluu hintaan. Ulkoisesti hyväkuntoinen laite.

Voin myydä myös pelkän ohjauspaneeli etupaneeli käyttöpaneeli nappiosan, jos ostajalla ei ole käyttöä vialliselle radio-osalle. Silloin postikulut vain 5e.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
5 €
Ilmoitus on sulkeutunut 15.1.2017 8:53
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset
19.12. klo 20:10

löytyykö johtosarja joka tulee radion taakse

muokattu 4.1. klo 22:03

Hei. Autoradioissa on 90-luvulta alkaen useimmissa autoissa vakio, standardinmukainen 3-osainen ISO-liitäntä, ks. kuvat 3-4. Opelissa voi A4 & A7 johtimet vaihtaa paikkaa keskenään. 80-luvun autoihin merkkikohtainen ISO-liitäntäsarja nouto Biltemasta +10e