Kuvaus

Elokuva kertoo päivästä, jolloin maahan saapuu supervahva robotti ulkoavaruudesta ja samalla maahan saapuu agentti neuvottelija.  Agentti on ihmisen kaltainen nuorukainen Klaatu  ( Keanu Reeves ) ja kun hän haluaisi rakentaa kontaktin ihmiskuntaan, ampuu häntä USA:n armeija ja poliisilaitos. Eräs nuori naisbiologi huomaa, ettei tässä nyt ole kyse taas mistään muusta,  ( kuin ehkä CIA) kuin uuden agentin hyödyntämisestä valtion käyttöön.      Hän pitää sitä koko ihmiskunnan virheenä ja luo kontaktin Klaatu mieheen. Klaatu yllättää sanomalla, että hänet on lähetetty ulko avaruudesta pelastamaan maapallo.  Biologi Helen lupaa tietysti auttaa häntä, mutta samalla  koko ajan yrittää USA kaikin tavoin tappaa tai ottaa kiinni tämän UFO olennon. Ongelma on, että Biologi Helen hoitaa nuorta poikaa, jonka vanhemmat ovat kuolleet.... ja orpopojan mielestä on kaikkia ihmisiä ja valtioita vastaan  heti sodittava ja tapettava niiden sotilaat ja maan johtajat   , jos vastaanpaneva valtio tai henkilö  ei tee tasan juuri niinkuin USA:n hallitus haluaa.    Hänen kuollut isä oli  ollut US-ARMY  sotilas, ja siten ajanut patrioottisesti USA valtion etuja aseen ja väkivallan avulla. 

Klaatu on tullut maapallolle upeasti pelastus tehtäviin.... Miksi ja kuinka maapallo pitää pelastaa ? kysyy Helen.   Vastaus tipauttaa hänet kylmästi heti  tantereelle: Ihmiskunta tai maapallo on pelastettava ja koska ihmiskunta on agressiivinen sotaisa ja maapalloa tuhoava laji, raiskaa  luontoa/maapalloa ja tappaa muita saman lajin olentoja ( ihmisiä) , annetaan maapallolle vielä uusi mahdollisuus ja pyyhkäistään tämä epäsikiö laji (  koko ihmiskunta) pois.   Sentähden  he ovat tulleet maapallolle, raukka maapallo kärsii ikävästä vinoonkasvaneesta lajista, tämä ihmiskunta haluaa aina vaan raakaa sotaa ja luonnon rikkomista, sillä ei ole edes mitään rajaa !  

BR19MZ706 Elokuva ulkolainen kansilehti ja  ei suomen textiä, vaan sopii esim. pakolais ulkomaalais käyttöön, sillä Euroopan saksa, englanti, espanja kielen lisäksi useita muita kieliä texti versiona.  Kuin uusi ! Hyvin jännä ja yllättävä avaruus UFO ja Kosmos Astro elokuva.    

Täytyy toivoa, etteivät moiset olennot saavu maapallolle, vaikka voisi olettaa,  että usein hyvin agressiiviset,  sotaisat lajit tuhoutuvat oman ahneuden ja omien sotilaspommien (atomi-aseet )  kautta. 

Ehkä ihmiskunnan ongelma on yleinen Universaali ongelma,  jos planeetan yksi laji pääse dominoivaan asemaan ja käyttää asemavaltaansa vain omaksi edukseen.    Itse planeetan elämä (luonto) kärsii ja sellaisen planeetan tulevaisuus on heikoilla.....Agressiivisilla sotaa lietsovilla lajeilla  on  kyllä rakkautta ja vihaa, mutta ei samanverran järkeä.    Voi hyvinkin olla, että ihmiskunta  hoitaa oman lajinsa sukupuuttoon, (itsetuhon kautta) ennenkuin tarvitaan maapallolle mitään Universum  apua.     Koko ajan hoetaan lehdistössä ja uutisissa sotaa ja aseita kaikkialle vaan lisää... vaikka entiset atomipommitkin on vielä käyttämättä :)  Tiedemiehet sanovat, että jokapäivä kuolee sukupuuttoon nyt n. 150 eläinlajia, kun muutamme luontoa väkisin.

PS: Maapallolla on tilastojen mukaan n. 27,000 atomipommia varastossa TOISIA ihmisiä vastaan. Sillä määrällä voitaisiin koko ihmiskunta pyyhkäistä historiaan jopa yli 20 kertaa perä perän jälkeen  !  Pidätkö tuollaista lajia älykkäänä  ja antaisit sille mahdollisuuden levittäytyä  jopa muille planeetoille ? Luoja varjele muita planeettoja moisesta ihmislajista.....kultaa , rahaa ja öljynkiilto silmissä vielä muille planeetoille...kiitos ei. 

UFO ja Universum ? Täällä kirjoitetaan, että ei ole kovin järkevää huutaa maailmankaikkeudelle lujaa " Hei, me ollaan täällä !"  sillä me emme tunne naapureita.    Ihmiskuntaa pidenmälle kehittynyt laji voi tulla meitä tervehtimään pahat aikeet mielessä. Valkoisen miehen WILLI LÄNSI politiikka voi olla myös muilla planeetoilla käytössä.. eräs selitys sille, miksi emme löydä älykästä elämää avaruudesta voisi olla juuri lajien väkivalta-kaava. Dominoiva laji tuhoaa koko planeetan oman itsetuhonsa avulla..

Universum-Kosmos on yli ihmisjärjen kokoa oleva avaruus-aika jatkumo  ja siellä voi olla aivan mitä vaan. Puhutaan jo nyt; " Kuinka monta Kosmos-Universumia " on olemassa tai montako niitä on jo ollut ? 

Toiset sanovat ASTRO toiset taas KOSMOS, mitä eroa? Molemmat ovat vanhaa kreikkaa, astro=tähti ja kosmos=maailmankaikkeus. Kun tarkoitetaan maailmankaikkeus, universum on sana Kosmos sopiva. Kylmän sodan politiikka aikana omivat eripiirit näitä sanoja, Kiinalla oli vielä taigonautti. Tiedemiespiiri on tämän yläpuolella ja käyttää sana kosmos. 

Kohde on Hampurissa, Saksa. Kernaasti yhdistelen huutoja samaan pakettiin. 
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, postimaksu on kohtuullinen. Myös muut kuriirilähetystavat ovat mahdollisia, niissä usein paketin koko on hinnoittelun peruste, eikä paino.
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!   Huomaa, että kuvat ovat osa kohteen kuvausta ja selityksiä, aivan kaikkea ei ehkä ole kirjoitettu. Kuvat ovat siis oleellinen osa huutokaupan ilmoitusta, pyydän, että katsot  ne huolellisesti läpi. 

Maksu:
Normaalisti voittaja maksaa tilisiirtona minun Suomen Danske Bank  pankin tilille. 

Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja vain se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy myynti/esittely/laatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka oletat olevan mukana, mutta ei ole valokuvassa, sitä ei ole mukana. Älä oleta, vaan kysy silloin tarkennusta. 

Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina optinen tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa joka tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "hyvä" ja kotona havaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa.  Usein tavara on maannut pahvilaatikon pohjalla hyvin monet vuodet. Tiedossa olevan vian ilmoitan aina, en pimitä tai  juksaa,mutta aivan kaikkea en minäkään tiedä.
Koska kaupan on  käytetty tavara, voi niissä olla naarmuja ja muita käytön jälkiä.
Voit aina ennen kauppaa soittaa minulle, katson kohdetta tarkasti, tai pyytää siitä lisää valokuvia !   Pienen murto-osan olen ostanut kaverilta Belgiasta,kun hän purkaa ja tyhjentää taloja ja asuntoja. Olen ostanut  ne itselleni omaan käyttöön/ keräilyyn ja kun aikaa kuluu usein vuosi pari,  tai rahapula vaivaa, yritän kaupitella tätä omaa tavaraani halvalla eteenpäin. Vanhan tavaran kaupittelusta ei yleensä tule edes voittoa, mutta tappioita voidaan edes minimoida.

.

Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa !
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 82 vrk 13 h 45 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

6,10 € Sulkeutuu 82 vrk 13 h 45 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.