Tuote on myyty käyttäjälle walkman501 hintaan 25 €

Kuvaus

Blu-ray paketti

· Hobitti - Odottamaton matka Blu-ray (2-disc)

Kaikkien aikojen odotetuimmaksi elokuvaksi luonnehdittu Hobitti - Odottamaton matka sijoittuu Keski-Maahan, aikaan 60 vuotta ennen J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -saagaa. Elokuvassa Bilbo Reppuli lähtee eeppiselle matkalle 13 kääpiön ja heidän johtajansa Thorin Tammikilven kanssa, tavoitteenaan vapauttaa Ereborin kääpiövaltakunta, jonka lohikäärme Smaug on kauan sitten valloittanut.

· Hobitti - Smaugin autioittama maa Blu-ray (4-disc)

Hobitti Bilbo Reppuli, velho Gandalf ja 13 kääpiötä jatkavat matkaansa Thorin Tammikilven johtamana tavoitteenaan valloittaa takaisin kääpiövaltakunta Erebor. Matkallaan retkikunta kohtaa nahanvaihtaja Beornin, Synkmetsän jättiläishämähäkit, Legolasin, Taurielin ja kuningas Thranduilin johtamat metsähaltiat, sekä salaperäisen Bardin, joka salakuljettaa heidät Järvikaupunkiin. Saavuttaessaan Yksinäisen vuoren he kohtaavat vaaroista kaikkein kauheimman – lohikäärme Smaugin.

· Hellboy Blu-ray

Pimeyden voimat kokoontuvat vauhdittaakseen maailmanloppua ja saavat vastaansa Hellboyn, joka vastaa tuleen tulella tajunnanräjäyttävässä, yliluonnollisessa toimintaseikkailussa elokuvan Blade 2 ohjaajalta. Perustuu ylistettyyn Dark Horse -sarjakuvaan.

· Hellboy: The Golden Army Blu-ray (2-disc)

hmiskunnan aika on lopussa kostonhimoisen haltijaprinssin ryhtyessä vapauttamaan voittamatonta kultaista armeijaa, joka aikoinaan luotiin tuhoamaan koko ihmisrotu! Hellboyn ja hänen friikin iskujoukkonsa tehtäväksi jää päättää taistellako ihmisten vai taruolentojen riveissä tässä eeppisessä ja kaikki konfliktit päättävässä tarunhohtoisessa taistelussa. Luvassa on hellvetillistä rytinää!

· Iron Sky Blu-ray

Vuonna 1945 natsit pakenivat Kuun pimeälle puolelle. Vuonna 2018 Yhdysvaltain kuuretkikunta laskeutuu liian lähelle salaista tukikohtaa ja pakottaa natsit hyökkäämään, vaikka historian mahtavin sotakone Götterdämmerung on vasta valmistumassa. Yksi on kuitenkin varmaa: Pian taivas on täynnä rautaa.

· Mission Impossible : Ghost Protocol Blu-ray (2-disc)

Presidentti panee vireille "Ghost Protocolin" ja Kremlin terroripommituksesta syytetyn IMF-agentin Ethan Huntin osaston toiminta lopetetaan. Ilman taustatukea tai apuvälineitä Ethanin täytyy puhdistaa osastonsa nimi ja estää uusi terrori-isku. Ethan joutuu suoriutumaan tehtävästä yhdessä IMF:stä eronneiden agenttien kanssa tietämättä täysin ryhmän motiiveja.

· Suuri puhallus Blu-ray (2-disc)

The Four Horsemen -ryhmä on silmänkääntäjien Robin Hood. Loisteliaiden taikuriesitysten aikana ryhmä maailman taitavimpia taikureita varastaa rahaa korruptoituneilta pankeilta ja monimiljonääreiltä sekä pudottaa setelit hämmentyneen yleisön päälle. FBI pääsee ryhmän jäljille, ja erikoisagentti Dylan Hobbsin on tehtävä yhteistyötä Interpolin lähettämän tiukkasanaisen naistutkijan kanssa. Miten päihitetään maailman taitavimmat taikurit, jotka ovat koko ajan sinua askeleen edellä?

· Noah Blu-ray

Oscar-palkittu Russell Crowe nähdään Nooan roolissa elokuvassa, jota on innoittanut ajaton kertomus rohkeudesta, uhrautumisesta ja toivosta. Kiitetyn Darren Aronofskyn (Black Swan) ohjaaman, visuaalisesti näyttävän toimintaseikkailun muissa pääosissa nähdään Emma Watson sekä Oscar-voittajat Anthony Hopkins ja Jennifer Connelly. Kriitikot ylistävät elokuvaa yhdeksi unohtumattomimmista Raamatun kertomusten filmatisoinneista.

· Siepattu Blu-ray (2-disc)

Kukaan ei voi paeta menneisyyttään! Mitä tekisit, jos saisit tietää, että sinut olisi siepattu lapsena? Mitä jos ihmiset, joiden luona asut, eivät olisikaan oikeat vanhempasi? Miten reagoisit, jos sala-ampujat tappaisivat läheisesi silmiesi edessä? Tai jos huomaisit, että koko elämäsi on ollut pelkkä illuusio, jonka taakse piiloutuu synkkä salaisuus? Pakenisitko vai jäisitkö taistelemaan pahaa vastaan?

· Shoot Em Up Blu-ray

Syöksy todistamaan toimintaviihteen uutta alkuräjähdystä! Tiivis, tyly ja räävittömän hauska pulssia nostattava adrenaliiniryöppy on niin häpeilemättömän täyttä tykitystä, että "jopa John Woo olisi kateellinen" (Variety).
Kun kovanaama joka tottelee nimeä Smith (Clive Owen), upea katutyttö (Monica Bellucci) ja raivohullu palkkamurhaaja (Paul Giamatti) ryhtyvät pelaamaan tappavan taidokasta kissa-ja-hiirileikkiään, alkaa näyttävä lentävien luotien, aseiden armeijan ja non-stop-toiminnan näytös, joka räjäyttää tajuntasi!

· Out Of Sight Blu-ray

Tässä tulee Jack Foley, maan paras pankkirosvo. Vankilasta pakenemisensa kunniaksi hän varastaa jotain, joka on paljon arvokkaampaa kuin raha... nimittäin Karen Siscon sydämen. Nainen on älykäs ja seksikäs mutta Jackin epäonneksi liittovaltion sheriffi. Nyt he panevat kaikkensa peliin saadakseen selville onko heidän välillään muutakin kuin laki.

· Warcraft: The Beginning Blu-ray

Rauhaisa Axerothin maailma on sodan partaalla, kun sen sivilisaatio kohtaa pelottavan tunkeutujarodun: tuhoutuvilta asuinsijoiltaan pakenevat örkkisoturit. Maailmat yhdistävän portaalin avautuessa toisella armeijalla on edessään tuho ja toisella sukupuutto. Molempien puolten epätodennäköiset sankarit joutuvat törmäyskurssille, joka määrittelee heidän perheidensä, kansansa ja kotinsa kohtalon. Näin saa alkunsa vallasta ja uhrauksista kertova vaikuttava tarina, jossa sodalla on monet kasvot ja jokaisella syynsä taistella.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


25 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.3.2024 8:45
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.