Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Alan Bold & Robert Giddings: Who was really who in fiction

  • Longman, 1987 hardcover edition; kovakantinen englanninkielinen kirja, 383 sivua
  • entinen kirjastokirja, jossa tarramuovia kannessa ja sisällä vanhoja leimoja. Muuten kirjaa on käytetty tosi vähän ja se on erittäin siistin näköinen.
  • HINTA: 4 euroa + toimituskulut 7 euroa = 11 euroa (HUOMIO: Samaa pakettiin mahtuu halutessa muitakin saman myyjän kirjoja samoilla yhteisillä postikuluilla)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Englanninkielinen tietosanakirja jossa tietoja kuulusissa kirjoissa olevista henkilöhahmoista ja niiden taustalla olevista oikeista henkilöistä. Kaikki aakkosjärjestyksessä. Esim. kuka oli Liisa ihmemaassa-kirjan Alice ja kuka oli se oikea tyttö, jonka mukaan Lewis Caroll muovasi päähenkilönsä. Ja tiesittekö että Kolme muskettisoturia-kirjojen D'Artagnan oli luotu oikean henkilön muistelmien mukaan. Myös Oliver Twist-kirjan pahamaineinen Fagin on luoto oikeaa hamoa mielessä pitäen: lontoolainen rikollinen nimeltä Ikey Solomons... Ja mukana tietenkin "oikean Heathcliffin" tarina... Ja totuus on usein kuviteltua mielenkiintoisemi...

An investigation into the truth behind our fictional favourites.

Find out about the real people on whom over 600 fictional characters are based.

Entertaining as an insight into the way writers shape fiction from fact.

hakusanat: kirjallisuuden historia kirjallisuustiede englantilaiset klassikot kirjallisuuden henkilöt henkilöhahmot kirjoissa litteratur klassiker litteraturhistoria personhistoria biografier

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


4 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 16:51
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.