Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

The Bronx Warriors trilogy Metal box set, sisältää:

  • Bronxin Asfalttisoturit - The Bronx Warriors (1982) DVD
  • Bronxin Asfalttisoturit 2 - Escape from the Bronx (1983) DVD
  • The New Barbarians aka Warriors of the Wasteland (1983) DVD

Jengitaisteluita, chopattuja moottoripyöriä, brutaaleja tappoja ja nopeatempoista toimintaa post-apokalyptisessä maailmassa, näistä on exploitaatio kulttiklassikot tehty

Elokuvien leikkaamattomat ja restauroidut versiot

Ohjaaja Enzo G. Castellari tunnetaan myös Quentin Tarantinon suosikkileffasta Panssarijunalla Helvettiin (Inglorious Bastards 1977)

Upea peltiboksi setti

 

 

Bronxin Asfalttisoturit - 1990: TheBronx Warriors (1982)

Vuonna 1990 Bronx julistetaan turvariskialueeksi, ja virkavalta jättää sen lainvalvonnan heitteille. Siitä hetkestä alkaen aluetta hallitsee moottoripyöräsoturien jengi nimeltä The Riders.

Paikallisen aseyhtion vastahakoinen ja tuleva nuori perijätär Ann pakenee myös näille jättömaille, tullakseen pelastetuksi Ridersin johtajan (Trash) toimesta.

Tällaista niskottelua aseyhtiö ei hyväksy, vaan lahjoo kieron poliisin nimeltä Hammer, joka aikoo joukkoineen hakea tytön ja usuttaa hämäyksenä muut jengit toistensa kimppuun.

Kilpailevat vihollisjengit ovat The Zombies, The Tigers, The Scavengers, joille tappaminen on toinen luonto, ihmishenget merkityksettömiä.

Seuraa brutaali sotatila, jossa mitataan keiden kantti kestää tappamista ja verellälotrausta ... keistä leivotaan Bronxin alueen eloonjäävät valtiaat.

 

Bronxin Asfalttisoturit 2 - Escape from the Bronx (1983) suom. Pako Bronxista

Seitsemän vuotta ensimmäisen elokuvan jälkeen palaamme Bronxiin ja saamme tietää, että Valtakunnallinen rakennusyhtiö haluaa repiä koko rikollisjengien hallitseman Bronxin slummiston alas, karkoittaa nykyiset asukit ja rakentaa asuntoja paremmille piireille.

Niille, jotka eivät halua lähteä pois vapaaehtoisesti on vastassa yksitysiarmeijan konetuliasein ja liekinheittiminvarustellut kuolemanpartiot.

Pummit, kiertolaiset ja vanhukset ovat helppoja uhreja, mutta jengit päättävät taistella yhteisirintamassa. Yksi ei ole mukana - Riders-jengin ex-johtaja Trash (Mark Gregory) on ollut tuuliajolla viimeiset vuodet myyden asevarusteita henkensä pitimiksi.

Mutta kun hän kuulee vanhempansa käristetyn karkoituksissa - on tullut aika lähteä sotajalalle ja kostoreissulle...

 

The New Barbarians aka Warriors of The Wasteland (1983) suom. Uudet Barbaarit

On vuosi 2019 ydinsodan jälkeen ja maailma on entistäkin raadollisempi paikka elää. Väkivaltainen kultti ”The Templars” räyhää muskeliautoillaan ja terrorisoi tuhosta selvinneitä ihmisiä autiomaassa. Aikeinaan hävittää kaikki heikot - uusi maailma tulisi olemaan kokonaan heidän.

Kulttia vastaan asettuu yksinäinen mies Scorpion, joka ei suostu alistukseen. Kultin viha häntä kohtaan ei tunne rajoja ja sen armoton johtohahmo onkin pian Scorpion kannoilla.

Usko parempaan ei ole kuitenkaan menetetty, kun autiomaassa vaeltava Nadir räjähtävillä nuolillaan päättää liittoutua Scorpion kanssa - ihmiskunnan kohtalo on heidän käsissään.

 

 

Ohjaus: Enzo G. Castellari (Inglorious Bastards, Keoma)

Näyttelijät: Vic Morrow Christopher Connelly (Django 2), Fred Williamson (Zombie Apocalypse, Delta force), Mark Gregory, George Eastman (Anthropophagus), Enio Girolami, Enzo G. Castellari, Josh Sinclair + Mark Gregory, Henry Silva, Valeria D'Obici, Timothy Brent, Enio Girolami, Moana Pozzi, Enzo G. Castellari + Fred Williamson, Giovanni Frezza, Venantino Venantini (Lucio Fulci: City of the living dead), George Eastman, Giancarlo Prete, Massimo Vanni, Fulvio Mingozzi, Ennio Girolami, Andrea Coppola, Zora Kerova, Anna Kanakis (2019 After the fall of New York), Iris Peynado, Vito Fornari, Enrica Saltutti, Marinella Troian

 

Kesto: 89 min + 86 min + 88 min + ekstrat

Aluekoodi: R2 = eurooppa

Kuva: 2.35:1 anamorfinen laajakuva

Ääni: Englanti

Tekstitys: Englanti (faktaraita)


Ekstrat:

  • Ohjaaja Enzo G. Castellari haastattelu
  • Leikkaaja Gianfranco Amicucci haastattelu
  • Ohjaaja Castellarin alustukset joka leffaan
  • Erityinen Bronx fakta tekstitysraita valittavissa joka elokuvaan
  • Escape from the Bronx - uudelleen kasattu versio, tiettävästi täydellisin olemassaolevista
  • Kaksipuoliset kansipaperit - toiset alkuperäisiä vhs-kansia muistuttavat
  • Alkuperäiset trailerit + 20 muuta traileria
  • + muutakin lisämateriaalia


 

Kunto: uudenveroinen

 

 

Katso myös muut kohteeni: http://www.huuto.net/hakutulos/sellernro/1989369

Keräily/harvinaisuuksia yms

 

Huutokohteina muitakin jengielokuvia

https://www.huuto.net/haku/words/jengielokuva/sellernro/1989369

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


62,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 24.4.2024 14:13
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.