Kuvaus

Brothers Pang Collection -  4 Disc DVD

 

Veljekset Pang - Danny Pang Phat & Oxide Pang Chun - ovat elokuvien kuten The Eye, Infernal Affairs ja Bangkok Dangerous takana.

Heidän elokuvillaan on suuri fanijoukko maailmassa ja elokuvien tunnusmerkkinä on tummanpuhuvat tarinat, jotka ovat kuvauksellisesti upeita. Nämä neljä kauhuelokuvaa eivät ole poikkeus tästä.

 

Forest of Death

Pahamaineisessa metsässä tapahtuu jatkuvasti raiskauksia ja murhia. Kun tapausta tutkiva etsivä saapuu rikospaikalle, hän huomaa metsän kasvien olevan epämiellyttävää laatua.

Diary

Winnie Leung kaipaa edellistä poikaystäväänsä ja kuluttaa kaiken aikansa etsien tätä ja kirjoittaen päiväkirjaansa. Eräänä päivänä Winnie tapaa miehen, joka on kuin poikaystävän peilikuva...

Ab-normal Beauty

Jiney on nuori ja taitava valokuvaaja, jolla on kieroutuneita mielihaluja; hän nauttii onnettomuuksien ja kuolleiden kuvaamisesta. Eräänä päivänä postilaatikosta löytyy videokasetti. Joku on lähettänyt Jineylle snuff-elokuvan, taltioinnin aidosta murhasta.

Re-Cycle

Menestynyt kirjailija Tsui Ting-Yin potee luomiskriisiä uuden kauhuromaaninsa parissa, kun mies menneisyydestä astuu hänen elämäänsä. Äkkiä Tsui huomaa joutuvansa itse luomaansa pimeään kauhumaailmaan.

___________________________________

Valmistusvuosi: 2004 - 2007

Kesto:  6 tuntia 9 min



Tekstitys:  suomi, ruotsi

R2

K-18

Suomijulkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


11,95 €
Sulkeutuu 33 vrk 12 h 40 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

11,95 € Sulkeutuu 33 vrk 12 h 40 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.