Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Call It Spring nilkkasaappaat, koko 36

Täysin uudet Call It Spring -merkkiset tekstiiliset, hieman rosahtavan harmaan beiget nilkkasaappaat koossa 36. Kuminen platform-pohja sekä 5–8,5 cm block-korko. Nauhakiristys ja vetoketjut sivussa. Olivat unohtuneet vaatekaappiin, vain pohjassa olleet tarrat poistettu. Löytyivät kevätvaatteita säilöstä hakiessa ja päätin laittaa myyntiin, koska eivät kuitenkaan ihan sovi omaan tyyliin. Ostettu Zalandolta, ovh. ollut 51,95 €.

Call It Springin kokotaulukossa EU 36 on 23 cm / 9 tuumaa. Ulkopuolelta mitattuna lesti on 8,5 cm. Viitteeksi koosta; oma kengänkokoni on kengästä riippuen 36,5–37 (mitoissa 23 cm pituus, 9 cm lesti) ja nämä saappaat tuntuvat melkein täydellisiltä, vain aavistuksen lestistä liian pieneltä, vaikkakin tekstiilinen materiaali antaa hieman periksi. 23 cm pituiselle jalalle ei jää juurikaan ylimääräistä varvastilaa, mutta ei puristakaan.

  • Malli: MOLLYY
  • Koko: EU 36 / 23 cm / 9 in. / UK 3
  • Korko: 5–8,5 cm
  • Materiaali: Tekstiili/synteettinen
  • Väri: Bone (vaalea harmaa-beige, hieman rosahtava)

Tietoa minusta

Kotini on puhdas, hajusteeton ja savuton eikä meillä ole kotieläimiä. Perheeni on aikeissa muuttaa, joten myyn pikku hiljaa pois täysin käyttämättömiä tai vain vähän käytettyjä vaatteita ja tavaroitamme. Katsothan siis muutkin kohteeni täältä: https://www.huuto.net/haku/sellernro/1915734

Avainsanat: Call It Spring, nilkkurit, nilkkasaappaat

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


20 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.4.2024 19:36
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.