Kuvaus

Otava 1974 Kovakansi

Matka Ixtlaniin 

1.painos

Matka Ixtlaniin kertoo Carlos Castanedan kymmenen vuotta kestäneestä opiskelusta vanhan yaqui-heimoon kuuluvan intiaanin Don Juan Matusin luona. Monet lähtivät etsimään Don Juania; häntä ei koskaan löydetty. Mutta se ei ole tärkeää – muille kuin antropologeille. Tärkeää on hänen oppinsa: jatkuva kokemuksen avartamisprosessi, kyky ”nähdä” ei vain ”katsoa”. Don Juan opettaa meitä kokemaan maailman ilman kulttuurisidonnaisuutta, elämän kokonaisuutena, jossa kaikella on merkitystä, jossa puuma ja ihminen ovat samanarvoisia.

Entisen omistajan etunimi, ei muita merkintöjä, Kansipaperit repaleiset kirja OK

Korkan lahja

Otava 1984 Kovakansi

1.painos

Voimaa, joka vallitsee kaikkien elävien olentojen kohtaloa sanotaan Kotkaksi, ei siksi että se olisi kotka tai liittyisi mitenkään kotkaan, vaan koska se näkijälle näyttäytyy valtavana pikimustana kotkana, joka seisoo suorana kuin kotka seisoo, ulottuen äärettömiin korkeuksiin. Kun näkijä katsoo kotkan mustaa pimeyttä, neljä valon leimahdusta näyttää hänelle, millainen Kotka on.

Kotkan lahjassa Castaneda nousee ensi kertaa esiin don Juanin voimien ja tehtävien täysmittaisena perijänä, Naguaalina. Hän joutuu tunkeutumaan yhä syvemmälle noituuden, salatun tiedon sydämeen; hän esittää haasteen sekä mielikuvitukselle että järjelle ja horjuttaa koko uskomusjärjestelmämme perusteita.

Ei merkintöjä

Hakusanoja: Intiaanit intiaani shamaani kulttuuri filosofia sienet hallusinaatiot shamanismi

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


22 €
Sulkeutuu 64 vrk 5 h 27 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

22 € Sulkeutuu 64 vrk 5 h 27 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.