Kuvaus

"Turkis"kengät, joissa mukavan kapea lesti ja erottuvana yksityiskohtana tavanomaista pidemmälle nouseva etuläppä. Sanoisin, että koko on täsmälleen 38, sisäpohjan pituus n. 24 cm. Esim. kenkien pohjarakenteen  laadukkuuden huomaa painosta, yksi kenkä painaa 353 grammaa. Molemmille parin kengille on oma pölypussinsa.

Ostettu Helsinkiläiseltä huutokauppakamarilta osana kokonaisuutta, joten itsellä ei ollut tarkoitus kenkiä käyttää, enkä ole käyttänytkään. Kenkien pohjista päätellen niitä ei ole juurikaan aikaisemminkaan käytetty.

 

Nyt onnistuu kauppojen teko myös Turun keskustassa muutaman arkipäivänä viikossa päiväaikaan!
Vaatetuotteet (mukaan lukien kengät) voi sovittaa noudettaessa ja perua kaupan mikäli eivät sovikaan. Myös lähetettävien tuotteiden kohdalla voimme sopia avokaupasta kaupan teon yhteydessä. Tällöin lähetys lähetetään aina edullisimpana mahdollisena huutopakettina ja palauttaminen on mahdollista, kun ilmoitat parin päivän sisällä sen vastaanottamisesta halustasi palauttaa tuote. Sen jälkeen omakustanteisesti lähetät tuotteen vastaavalla lähetystavalla, kun sen otit vastaankin. Palautuksen saavuttua hyvitän itse tuotteen ostohinnan alkuperäisellä maksutavalla. Kirjelähetykset eivät seurantamahdollisuuden puutteen vuoksi sovellu avokauppaan.

 

(Taloudessa ei lemmikkejä, eikä tupakoida. En myöskään käytä huuhteluaineita, enkä voimakashajuista pyykkipulveria.)

 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 80 vrk 18 h 13 min
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

142 € Sulkeutuu 80 vrk 18 h 13 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.