Kuvaus

[AC0118]

Kuvanmukainen,  todella hyvässä  iskussa oleva  nidottu painos  Seksin / naimisen / panemisen ystäville.

"Kyllä tätä pääosin heppi tanassa sai lukea, sen verran rivoa tarinaa pukkas. Naaraspuolisilla taasen on saletisti jalkoväli kosteena tätä lukiessa. Suosittelen, todellakin."
- Helmut Lahtinen, Nastola

Charla Muller - Betsy Thorpe: Unohtumaton syntymäpäivälahja - Seksiä vuoden jokaisen päivänä

Charla Muller keksii miehelleen unohtumattoman 40-vuotissyntymäpäivälahjan: seksiä. Joka päivä. Koko seuraavan vuoden ajan.

Kirja kertoo Mullerin pariskunnasta, jolla ontoimiva avioliitto ja kaksi ihanaa lasta. Vuosien mittaan seksi on kuitenkin jäänyt arjen jalkoihin. Charla päättää, että asialle on tehtävä jotain: alkaa kamppailu aikatauluja ja pyykkivuoria vastaan yhteisten hetkien löytämiseksi.

Syntymäpäivälupaus johtaa Charlan ja Bradin syvällisten kysymysten äärelle: Vahvistaako jokapäiväinen seksi suhdetta vai ajaako se säännöllisyydessäänpuolisoita etäämmäs toisistaan? Miten päivittäinen seksi muuttaa parisuhdetta? Onneksiheillä on kokonainen vuosi aikaa etsiä vastauksia…

MINERVA

WS Bookwell Kirjapaino Oy, Juva 2009

VOITTOHUUTO ja PK. 3.40e  TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 98 vrk 7 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

2,50 € Sulkeutuu 98 vrk 7 h 37 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.