Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyn myös osia tästä!

Ajosta silleensä jääny Chrysler Concorde vm.1993.

Auto sijaitsee Lohjalla.

3.5 V6 + automaatti.USA;sta tuotu muuttoautona.Mittarit/valot USA-mallia.Ajettu n.250tkm.Kaikkia osia löytyy.Myydään osina tai kokonaisena.Ei ajokuntoinen (bensiiniputki ruostunut poikki heti bensiinisuodattimen jälkeen pohjasta,poikki n.20cm matkalta) ,muuten ajettavissa.Auto on lohjalla,maannut pellolla viimeiset 5 vuotta.Ajettuna sinne.Ruostevauroita on nyt tullut,ajettu ruosteettomana nyt olevalle paikalleen.(ainakin oikea kynnyskotelo jonkin matkaa mätä takaanta,saattaa olla muutakin koska maannut käytännössä paikoillaan viimeiset vuodet.

Autoon noin 1000km ennen silleensäjättöä asennettu uusi jakopää täydellisesti,uusi jäähdytin ja starttimoottori.Alla alkuperäiset Chrysler- hunajakenno alumiinivanteet.Suomen kilvissä ja katsastettu viimeksi joskus 2010.Kilvet paikoillaan.Kaikki paperit uudesta lukien löytyy,ostokuitista lukien uutena sisältäen korjauskuitteja USA,sta ja alkuperäisen mainoskirjasen.Moottori + vaihteisto huollettu ja autossa paljon uuttakin osaa,kaikkia kuitteja ei välttämäti löydy enään mistään.

Nahkapenkit sähköllä jne.Ilmastoinnin kompressori ei toimi,ei ole ajotietokonetta eikä luistonestoa.Moottori + vaihteisto toimivat hyvin.

Lienee ainoa suomessa enään olemassaoleva Concorde joka on tällä ns.paremmalla tekniikalla eli 24V -neliventtiilimoottorilla jossa noin 215hv + nahkapenkein jne.

Kysy lisää.

500Eur ja saa hakea pois koko auton.Varaa traileri jolla viet sen ja keinon millä sen saa sen kyytiin rullaavana.Apuja löytyy että saadaan se pellon laidalta vedettyä pois.

Kysy siis lisää.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
500 €
Ilmoitus on sulkeutunut 7.2.2017 8:03
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset
1.9. klo 23:35

Hei.
Voisitko laittaa radiosta tarkemman kuvan? Onko se toimiva?

2.9. klo 21:05

Moi,tästä se Infinity lähti siihen Voyageriin,toimii täysin.