Kuvaus

Elokuvat :
KYTTÄ JA KOIRA
Poliisikoira Reno ja etsivä Jake Slater ( Chuck Norris ) eivät tule toimeen keskenään. Heidän työskentelytapansa eivät oikein osu yhteen. Kun Jake yrittää toimia käsikirjan mukaan, niin Reno nuuskii rikoksia enemmän kuononsa varassa. Kun eräs San Diegon poliisiaseman etsivä murhataan. Jaken ja Renon on pakko yhdistää parhaat taitonsa... He aloittavat vauhdikkaan takaa-ajon syyllisen löytämiseksi. Ryminää ja räiskettä riittää kun parivaljakko virittää kaikki vanhat temppunsa ja siinä sivussa muutaman uuden...
GOOD GUYS WEAR BLACK - Mustat Tiikerit
Chuck Norris - kuusinkertainen karaten maailmanmestari - näyttelee pääosassa John t. Bookeria, Vietnamin sodan komentajaa, joka on nyt joutunut CIA:n tapettavien listan kärkipäähän.
Vuoto CIA:ssa paljastaa ne salaiset toimenpiteet ja sen likaisen pelin, joiden avulla Booker voidaan tuomita kuolemaan. Tästä seuraa kilpajuoksu elämän ja kuoleman välillä.
Osallistujina ovat CIA loppumattomine mahdollisuuksineen ja yksinäinen mies - Booker - kokemuksineen Vietnamin sissisodasta...
YHDEN MIEHEN ARMEIJA
USA:n huumekaupan liikevaihto vuodessa useita miljardeja dollareita. Poliisin huumejaosto on tekemässä kaikkien aikojen suurimman paljastuksen kun palkkiometsästäjä iskee yllättäen. Mitkään ampumaaseet eivät näytä tehoavan hänen salamannopeisiin karatehyökkäyksiin. Yksi toisensa jälkeen etsivät eliminoituvat. Poliisi pyytää epätoivoisesti apua Matt Loganilta, vietnamveteraanilta ja kuusinkertaiselta karatemestarilta. Tähän saakka hän on ollut voittamaton. Logan on aluksi vastahakoinen auttamaan, mutta poikansa murhan jälkeen kaikki rajat poistuvat.
Karatemestarit kohtaavat raivoisassa yhteenotossa. Molemmilla on täysin sama tietämys mitä tulee tappamisen taitoon. Mutta Loganilla lienee kuitenkin se kaikista vaarallisin aseistus - raivo...
FIREWALKER - Tulijalka
Max Donigan (Chuck Norris) ja Leo Porter (Oscar-voittaja Louis Gossett Jr.) ovat rämäpäisiä aarteenmetsästäjiä, jotka ovat viime aikoina olleet parempia vaarallisiin tilanteisiin joutumisessa kuin aarteiden löytämisessä. Olisiko aika jo lopettaa...? Ei todellakaan!
Kuvioihin tulee yhtäkkiä mukaan sähäkkä blondi Patricia, aarrekartta hallussaan ja pyytää kaksikon apua aarteen löytämisessä. Matka käy Väli-Amerikan vaarallisiin viidakoihin, tähtäimenä löytää atsteekkien keräämä kulta. Mutta matkan edetessä kuolemanvaara seuraa kolmikkoa perässä ja vaanii heitä määränpäässään.
EXPENDABLES 2
Barney Ross (Sylvester Stallone) saa Churchilta (Bruce Willis) tarjouksen, josta ei voi kieltäytyä. Helpolta vaikuttavan keikan pitäisi olla vain pala kakkua Barneylle ja hänen Expendables-palkkasotureilleen: Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) ja Hale Caesar (Terry Crews) - sekä uudet vahvistukset Billy the Kid (Liam Hemsworth) ja Maggie (Yu Nan). Mutta asiat alkavat mennä pieleen, kun yksi heidän omistaan tapetaan julmalla tavalla. Vuoden kovina toimintaleffaa tähdittävät myös Jean-Claude Van Damme, Arnold Schwarzenegger ja Chuck Norris.
OCTAGON - Hiljaiset Tappajat
Äveriäs nainen pyytää entistä karatemestaria Scott Jamesia avukseen, kun ninjaryhmä uhkaa naisen henkeä. Tehtävä vie Jamesin Etelä-Amerikkaan, missä hän saa selville, että hänen arkkivihollisensa kouluttaa salaisella leirillä ninjaterroristiryhmää. Luvassa on tiukkaa toimintaa, kun James kohtaa lopulta vanhan vihollisensa.
THE CUTTER
Entinen poliisi John Shepherd (Chuck Norris) toimii nykyisin yksityisetsivänä, jonka viimeisin keikka on mennyt pahasti pieleen. Shepherd soimaa itseään siitä, ettei kyennyt pelastamaan omaa tytärtään ja poliisia siitä, etteivät he tehneet työtään kunnolla. Raivokkaalla nyrkkeilytreenillä hän virittää itsensä taas huippukuntoon ja kiinnostuu uudesta jutusta: timantinleikkaaja Teller on siepattu. Sukulaistyttö Elizabeth Teller palkkaa Shepherdin selvittämään tapausta, jonka jäljet johtavat muinaiseen koruun...
DELTA FORCE 1
The Delta Force on Yhdysvaltain armeijan erikoisyksikkö, huippuunsa koulutettu ja viimeisimmällä aseteknologialla varustettu eliittijoukko, joka kutsutaan paikalle, kun kaikki muut keinot on todettu hyödyttömiksi. On vastassa sitten ryhmä äärimmäisen vaarallisia terroristeja, säälimättömiä ja hampaita myöten aseistautuneita konekaappareita, huumeparoni kuolemanpartioineen tai muu kuolemaa kylvävä kansainvälinen rikollisarmeija, on Delta Force vahvin lääke heitä vastaan - järein asein uhrien puolesta, syyllisiä vastaan.
DELTA FORCE 2
Eteläamerikkalaisesta marionettivaltiosta virtaa huumeita Yhdysvaltoihin. Julma, suunnattoman rikas ja vaikutusvaltainen Ramon Coda pitää USA:n rajoja pilkkanaan ja toimittaa kasvaville markkinoille kokaiinikilon toisensa jälkeen.
Näin ei voi jatkua. Mutta koska on kysymys "itsenäisestä" valtiosta, USA ei voi lähettää sotavoimia tuhoamaan Codan kokaiini-imperiumia.
Niinpä USA:n presidentti kutsuu jälleen palvelukseensa eversti McCoyn (Chuck Norris) ja tämän erikoisjoukon Delta Forcen. Tehtävänä on hävittää kokaiinitehtaat ja Ramon Coda. Lopullisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 18 vrk 23 h 29 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

79 € Sulkeutuu 18 vrk 23 h 29 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.