Kuvaus

Tuotteen Clatronic AKS 828 Sininen valkoinen pussiton kuvaus


Clatronic AKS 828 Sininen Valkoinen Pölypussiton

Uudessa Clatronic AKS 828 pölyimurissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja tehokas suorituskyky. Tämä sininen ja valkoinen pölypussiton imuri sopii täydellisesti kotisi siivoustarpeisiin.

Tämä Clatronic AKS 828 pölynimuri tarjoaa monia ainutlaatuisia myyntipisteitä, jotka tekevät siitä ihanteellisen valinnan. Sen käyttämän innovatiivisen tekniikan ansiosta tämä imuri tarjoaa erinomaisen imutehon ja poistaa tehokkaasti pölyn ja lian kaikilta pinnoilta.

Tuotteen ominaisuuksiin kuuluu myös pölypussittomuus, mikä tekee siitä erittäin kätevän ja helppokäyttöisen. Sinun ei tarvitse huolehtia pölypussien vaihtamisesta - vain tyhjennä pölysäiliö säännöllisesti ja jatka siivoamista.

Clatronic AKS 828:lla on myös ergonominen muotoilu, joka tekee siitä miellyttävän käyttää. Sen kevyt rakenne ja helposti liikuteltava muotoilu tekevät siivoamisesta vaivatonta ja mukavaa.

Tämä Clatronic AKS 828 sininen valkoinen pölypussiton imuri on täydellinen valinta, jos etsit tyylikästä ja tehokasta imuria kotisi siivoustarpeisiin. Tilaa omasi tänään ja nauti puhtaasta ja raikkaasta kodista!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 6 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.