Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly. Kosteuttava, öljytön geeli, joka sisältää mm. hyaluronihappoa ja kurkku-uutetta. Uusi, avaamaton tuote.

Koko: 50ml = pienempi myyntikoko

Ovh. 25,95€ (kicks.fi)

 

Clinique Dramatically Different Hydrating Jelly

Dramatically Different™ Hydrating Jelly:  Kosteuttaa 24 tuntia, korjaa ja suojaa saasteilta. Clean Shield Technology™ säilyttää hyvät asiat – kuten kosteuden – ja pitää huonot poissa. Se vahvistaa ihon kosteusmuuria ja tekee ihosta kimmoisamman. Ainutlaatuinen vesimäinen geelikoostumus tuntuu raikkaalta ja imeytyy nopeasti.
Pääainesosat: Clean Shield Technology™ sisältää kosteutta säilyttävän sekoituksen auringonkukansiementä, ohrauutetta ja kurkku-uutetta (Sunflower Seed Cake, Barley Extract ja Cucumber Fruit Extract). Se vahvistaa ihon suojakerrosta, parantaa ihon kimmoisuutta ja tasapainoa sekä ylläpitää ihon kosteuspitoisuutta. Hyaluronihappo toimii ihon luonnollisena kosteusmagneettina. 

Käytä kahdesti päivässä aamuin ja illoin. Levitä kasvoille, kaulaan ja muille hoitoa kaipaaville alueille. Puhdistettu ja kuorittu iho pystyy hyödyntämään kosteuden paremmin. Saat parhaan tuloksen, kun puhdistat kasvot ennen kosteuttamista puhdistustuotteella ja Clarifying Lotionilla. Sopii käytettäväksi sellaisenaan tai kosteusvoiteen ja/tai meikin alla.

https://eleven.fi/ihonhoito/kasvojen-hoito/kasvovoiteet/24h-voiteet/clinique-dramatically-different-hydrating-jelly#55386

 

Kannattaa tarkistaa muutkin kohteeni, yhdistelen postikuluja aina kun mahdollista.

Hakusanat: clinique / kasvovoide / geelivoide / kosteusvoide / päivävoide

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 31.3.2024 15:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.