Tuote on myyty käyttäjälle KauppinenPete hintaan 7 €

Kuvaus

MYYNNISSÄ DVD-ELOKUVAT:

NIMI: Clint Eastwood länkkäri/western -kokoelma

  • Hyvät, Pahat ja Rumat (1966)
  • Hirttäkää Heidät! (1968)
  • Vain Muutaman Dollarin Tähden (1965)

ALUEKOODI: 2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: SUOMEKSI

KUNTO: HYVÄ

TEKSTITYS SUOMEKSI 

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos kohteiden molemmissa otsikoissa on ***-merkki

yhdistelen mielelläni toimituskuluja

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa ja toimituskulut

PROFIILINI

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

 

ESITTELYTEKSTI:

The Good, The Bad and The Ugly - Hyvät, Pahat ja Rumat (1966)

OHJAUS: Sergio Leone

PÄÄOSISSA: Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Eli Wallach, Aldo Giuffre

Clint Eastwood on voittamaton "mies vailla nimeä", joka lyöttäytyy yhteen kahden revolverisankarin (Lee Van Cleef ja Eli Wallach) kanssa jäljittäen varastettua kulta-aarretta. Yhteistyö ei ota luonnistuakseen kovapäisten lainsuojattomien kesken, ja kolmikon on myönnettävä hengissä ja järjissä pysymisen tarjoavan kovimman haasteen sodan repimässä maassa.

Elokuvan voimaa pursuva, ennakkoluuloton tyyli oli sen valmistuttua ennen näkemätöntä, eikä vastaavaa olla nähty tänäkään päivänä. Hyvät, pahat ja rumat on lajityyppinsä ehdoton merkkiteos - aitoon Clint Eastwood-tyyliin!

 

Hang 'Em High - Hirttäkää Heidät (1968)

OHJAUS: Ted Post

PÄÄOSISSA: Clint Eastwood, Inger Stevens, Ed Begley, Pat Hingle, Ben Johnson, Charles McGraw, Ruth White, Bruce Dern, Dennis Hopper

He ampuivat hänet täyteen reikiä. He hirttivät hänet. He jättivät hänet kuolemaan. Mutta he tekivät kaksi kohtalokasta virhettä: he hirttivät väärän miehen... eivätkä varmistaneet hänen kuolleen...

Ensimmäisessä amerikkalaiswesternissään Clint Eastwood kaivertaa nimimerkkinsä lähtemättömällä tavalla kovanaaman perikuvaksi - kylmäpäisenä, lujatahtoisena ja taipumattomana kostajana.

Oklahoma, 1873. Jed Cooper (Eastwood) sekoitetaan tappajaan ja lynkataan ilman oikeudenkäyntiä epäkelvon lainvalvoja Wilsonin (Ed Begley) ja hänen roskajoukkonsa toimesta. Mutta heidän kiirehtäessään pois paikalta, eräs tärkeä yksityiskohta jää huomaamatta: Cooper on vielä hengissä!

Oikeutta ja kostoa janoava Cooper pestautuu apulaisseriffiksi ja jäljittää - yksi kerrallaan - kaikki yhdeksän miestä jotka "tekivät hänelle vääryyttä"...

 

For A Few Dollars More - Vain Muutaman Dollarin Tähden (1965)

OHJAUS: Sergio Leone

PÄÄOSISSA: Clint Eastwood, Lee Van Cleef, Gian Maria Volonte, Mara Krup, Luigi Pistilli, Klaus Kinski

Clint Eastwood jatkaa tavaramerkikseen muodostuneessa roolissaan "miehenä ilman nimeä" Sergio Leonen kuuluisan dollaritrilogian kakkososassa. Luodinkovaa toimintaa ja auringonkärventämää jännitystä pursuva elokuva lukeutuu edelleen kaikkien aikojen suurimpiin lännenelokuviin!

Eastwood on tarkkasilmäinen, nopeaälyinen palkkionmetsästäjä, joka seuraa Indion - seudun salakavalimman rikollisen - verisiä jälkiä. Hänen pahin kilpailijansa, eversti Mortimer (Lee Van Cleef, High Noon), on päättänyt napata Indion ensin - elävänä tai kuolleena. Epäonnistuttuaan saalistuksessaan - tai toistensa eliminoinnissa - kaksikolla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä yhteistyötä tai kohdata varma kuolema Indion ja tämän murhanhimoisen lainsuojattomien joukon käsissä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


7 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 28.5.2024 7:04
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.