Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

ÄÄRIMMÄISEN HARVOIN, jos koskaan, tarjolla!!!!!!!!

HUOM! Tämä EI ole koriste-esine, eikä todellakaan mikään sarjavalmisteinen Hibben-veitsi hipstereille, vaan AINOA VIRALLISESTI LISENSOITU JA VIIMEISTÄ MILLIMETRIÄ MYÖTEN AITO 1/1 REPLIKA alkuperäisestä COBRA (1986) -elokuvassa esiintyneestä esikuvastaan, ensiluokkaisena KÄSITYÖNÄ VALMISTETTU teräase!!!!!!!!!!!!


LUETHAN KUVAUKSEN KOKONAISUUDESSAAN, TARKASTI!


Kaikki kuvat on otettu nyt tarjolla olevasta yksilöstä! Kuvat tosin ei tee oikeutta itse veitselle, joka täytyy tuntea fyysisesti käsissään ymmärtääkseen konkreettisesti sen laadun ja massan!! Sen lisäksi että tunnustan olevani ehkä maailman surkein sommittelija, on kameran käyttöni valitettavasti samaa tasoa. Kuvissa, kuten näkyy, on heijastuksia ja varmasti muutakin mitättömämpää, joita en osaa, enkä jaksa ryhtyä paremmiksi muokkaamaan, mutta joista kuitenkin selvän saanee nirsompikin.

Huomautettakoon myös, ettei veistä ole putsattu, kiillotettu tai millään muullakaan tavoin ehostettu kuvien ottamisen yhteydessä, vaan asetettu esille sellaisenaan suoraan veitsen säilytyslaatikosta. Fyysisesti kohdattuna veitsen häikäisevyys nousee täysin omiin sfääreihin!!!

HUOM! Kuvia on mahdollista saada lisää niin halutessaan. Tuolloin: Lähetä yksityisviesti ja liitä mukaan puhelinnumerosi, niin toimitan kuvat multimediaviesteinä.



" IT'S THE WAY OF THE NEW WORLD!! "


Kohde tuskin edes esittelyä kaipaisi. Kiistattomasti yksi kaikkien aikojen agressiivisimmista ja tunnistettavimmista, mutta ennen kaikkea legendaarisimmista teräaseista joita elokuvan historiassa on valkokankailla nähty!!!!!!!!!!!!!!!! Veitsen harkitut yksityiskohdat sekä sen tasaisesti jakautuva paino ja siitä kokonaisvaltaisesti välittyvä ylellisyys ovat vain osa tinkimätöntä pyrkimystä erinomaisuuteen kestävyydessä, yksinkertaisuudessa, käsityötaidossa ja pysyvyydessä. Lopputuloksena on poikkeuksellinen teräase, josta välittyy kaikkien osaamisalueiden integrointi jota kehuessa superlatiivit loppuu väkisin. Tämä veitsi on alusta loppuun TAIDETEOS!!!!!!!!!!!

Vuosia sitten välittömästi loppuunmyydyn, kauttaaltaan ENSILUOKKAISENA KÄSITYÖNÄ KOKONAAN VALMISTETUN veitsen ENSIMMÄINEN ja SE KAIKKEIN HARVINAISIN ERÄ puisella säilytyslaatikolla, jonka päällä elokuvassa nähtävän Cobran käsiaseen (kustomoitu 9mm Colt Gold Cup National Match 1911) kahvasta tarkkuuskopioitu Cobra-kuvio metallisella laatalla!! Näitä viimeistelytasoltaan täysin omaa luokkaansa olevia 1. erän veitsiä tuotettiin ERITTÄIN RAJOITETTU, tiettävästi vain muutaman sadan yksilön erä, joka sekin saattaa olla hyvinkin yläkanttiin arvioitu, mitä todelliseen lukumäärään tulee.

Tämän on AINOA VIRALLINEN LISENSILLÄ TUOTETTU 1/1 REPLIKA MAAILMASSA, ja mikä tärkeintä, samalla myös AINOA VIIMEISTÄ PIIRTOA MYÖTEN Herman Schneiderin alkuperäiseen ikoniseen veitsiluomukseen täydellisesti perustuva 1/1 replikaerää oleva Cobra-veitsi jota Master Cutlery tuotti EKSKLUSIIVISESTI!!!!!!! Toista virallisesti lisensoitua 1/1 erää ei ole valmistettu!!!!!!!!!

HUOM! Tähän 1. erään perustuvien veitsien virallisen lisenssin voimassaolon umpeuduttua Master Cutlery tuotti veitsestä omin päin vielä yhden erän lisää (suomeksi: 2. erän), jossa kuolemankallo-medaljongin yksityiskohtia muutettiin merkittävästi sekä sen sijaintia veitsen terässä marginaalisesti. Lisäksi 2. erän veitsien terän sekä ruodon hionta ja pinnoite sekä viimeistely ei vastaa laadultaan nyt myytävän 1. erän veitsen tinkimätöntä 1/1 autenttisuutta Herman Schneiderin alkuperäisen esikuvansa mukaisesti, mikä (sanomattakin selvää) vain nostaa 1. erän veitsien arvoa entisestään. Tiettävästi myöskään 2. erän veitsien teräseos ei ole sama kuin 1. erän veitsissä, eikä 2. erän veitsien säilytyslaatikoissa ole metallista Cobra-logoa! Näistäkin seikoista huolimatta jopa 2. erän huippukuntoisista veitsistä maksetaan maltaita maailmalla.

Lisäksi 2. erän veitsien yleisvaikutelma on erehdyttävässä määrin 1. erän veitsien estetiikan mukainen (joskin sillä oleellisella erolla, että lähempi tarkastelu osoittaa ne poikkeuksetta joksikin aivan muuksi), mikä tekee niiden tunnistettavuudesta asiaan perehtymättömän silmissä harvinaisen haastavaa. Asiaa ei myöskään edesauta yleisesti hyvin tiedossa oleva fakta, ettei Master Cutlery pitänyt pienintäkään ääntä julkisuudessa 2. erän veitsien eroavaisuuksista suhteessa 1. erän veitsiin, vaikka 2. erän veitsiä promottiin lähes identtisillä tuotetiedoilla. Moni saattaakin olettaa omistavansa sen "ainoan ja oikean" 1/1 replikan veitsestä, vaikka todellisuudessa hallussa olisikin 2. erän yksilö. Nämä on niitä asioita, jotka vain täytyy tietää, jos odottamattomilta yllätyksiltä aikoo välttyä. Harvinaisen tarkkana on oltava, sillä luulo ei ole tiedon väärti tässäkään asiayhteydessä.

Tämä tarjolla oleva henkeäsalpaavan kaunis 1. erän yksilö veitsestä on LÄHES KOSKEMATON!!!!!!!! Se on säilytetty orjallisesti optimioloissa ostoajankohdasta alkaen, omassa elokuvan teeman mukaisessa puisessa säilytyslaatikossa, jota puolestaan on säilytetty alkuperäisen myyntipakkauksen sisällä. Itseäni lukuun ottamatta KUKAAN MUU ULKOPUOLINEN EI OLE EDES HIPAISSUT VEISTÄ, eikä vähiten syystä, että tätä aarretta on säilytetty katseilta piilossa kaikki nämä vuodet! Olen henkilökohtaisesti ostanut tämän yksilön sen julkaisuajankohtana, uutena tottakai! Myös alkuperäinen ja huippukuntoinen Master Cutleryn myyntipakkaus, johon ylempänä viittaan, seuraa mukana. Tämän kokonaisuuden voisi liian helposti myydä kuntoluokituksella uusi.

HUOM! Alkuperäinen Master Cutleryn myyntipakkaus ei näy kuvissa, mutta tulee kaupan mukana!

Massaa (TODELLA RASKAS!!!) ja mittoja veitsellä on miehekkäästi, ja hamarapaksuuttakin pienen retkikirveen verran, eli huimat 8mm, joten kovinkaan veitseen kohdistettava iskuvoima ei sen rasituksen sietokykyä liiemmin edes koettele. Siitä huolen pitää osaltaan myös veitsen karkaisukovuus (HRC), jonka lukua en valitettavasti muista.

Kokoruotorekonstruktio (Full Tang) on viimeistä millimetriä myöten HUIPPULAATUA sanan varsinaisessa merkityksessä, kuten myös veitsen kaikki osat, sovitukset ja viimeistely, jotka osaltaan kertoo kiistatta myös työn prioriteeteista sekä laadunvalvonnan tasosta, missä mikään vähempää kuin täydellinen ei ole vaihtoehto!!!!! Syvälle kahvaruotoon yksilöllisesti ruuvatut legendaariset niittipiikit on umpiterästä ja NEULANTERÄVIÄ!!!!!!!! Tämän mestariteoksen jokainen työvaihe välittyy kauttaaltaan veitsen laadussa ja sen tuntumassa, ollen alusta loppuun 100% uskollinen esikuvalleen!!!!!! Tämän veitsen kanssa ei tarvitse kantaa huolta irtoilevista ponsista eikä alati löystyvistä väistimistä!!

HUOM! Terä on valmistajan "esiteroittama", ei siis terävä, aivan kuten Master Cutlery on alunperinkin tarkoittanut veitseä myytävän (eli veitsi on tältäkin osin tasan ja tarkkaan yhtä priimakuntoinen kuin ostettaessa). Yleisesti on hyvin tiedossa, ettei näitä myyty ns. "tappoterävinä", vaan oletusarvolla, jonka mukaan asiakas teroituttaa veitsen ammattilaisella, tai jos taidot riittää, niin teroittaa veitsen henkilökohtaisesti. Veitsiin erikoistuneitten ammattiteroittajien palveluja on tänä päivänä saatavilla todella runsaasti. Asianmukaisesti pidettynä veitsi on aikalailla ikuinen, siinä ei kahta sanaa ole!

Tarjolla vain tämä uniikki luksusyksilö. Pakon tai kiireen sanelemana en tästä paholaisesta ole luopumassa, sillä toista tässä tikissä olevaa 1. erän yksilöä tästä veitsestä tuskin enää milloinkaan näen. Tätä 1. erän veistä on lähes mahdoton saada käsiin, etenkään meidän leveysasteilla, ja tässä kuntoluokassa kaikkein vähiten!! Tällaiset tilaisuudet on yleensä kertaluonteisia, ja parhaimmassakin tapauksessa korkeintaan kahdella sormella laskettavissa. Tämä yksilö saattaa hyvinkin olla ainoa 1. erän veitsistä, joka Suomeen on aikoinaan päätynyt?!

Minkäänlaista halua saatikka aikomusta luopua veitsestä senttiäkään lähtöhintaa halvemmalla ei ole (rehellisesti sanottuna haluaisin tästä paljon enemmän). Tinkiminen ei tule kysymykseen, eikä lähtöhinta tule missään tapauksessa tippumaan jatkossakaan, pikemminkin päinvastoin!

Nyt tarjolla olevan kokonaisuuden pörssiarvo on yksiselitteisesti tietenkin vain nousujohteinen tulevaisuudessakin, joten tämä on helppo nähdä myös sijoituksena. "Veitsien Rolex" myydään vain kerran. Kaviaaria ei keskikaljan hinnalla saa!

Veitsi on kaikessa individualistisessa häikäisevyydessään käsittämättömän upea pala Hollywoodin toiminta- ja väkivaltaelokuvien historiaa ja 80-luvun nostalgiaa niiden tyylikkäimmässä kulminaatiossa!! Kun veitsen kerran näkee, sitä on mahdoton unohtaa, ja jos sen saa käsiin, sen vaikutus on lähtemätön (vertaus kauniiseen, mutta petolliseen naiseen lienee tässä yhteydessä kuvaavin).


MUISTUTETTAKOON myös, että kaikkien höynäytettävien suruksi maailmalla (erityisesti Kaakkois-Aasian markkinoilla) liikkuu vielä nykyäänkin toinen toistaan ala-arvoisempia "Cobra-veitsiä" joissa laatu loistaa poissaolollaan ja sekunda puhuu puolestaan. Näitä halvimmista mahdollisista pellinpaloista missä lie hikipajoissa amatöörien käsissä hätäisesti kyhättyjä kirpputoritason kusetuksia on myyty tyhmimmille jopa veitsen (muka) autenttisuuden nimeen julistavien tekaistujen sertifikaattien kera, mikä kaikessa halveksittavuudessaan on tietenkin enemmän kuin tuomittavaa! Jokainen joka omaa osittaisenkin näkökyvyn, erottaa vuoren varmasti niiden lukemattomien virheiden kirjon joiden johdosta kaikki edellä mainituissa ruosteläjissä on perustavanlaatuisesti väärin!

Alla vain yksittäisenä esimerkkinä linkki kuvaan surkeasta kopiosta jonka kaltaisia, kuten sanottu, on maailman myyntipalstat väärällään, ja jotka jokaisen itseään vähääkään kunnioittavan tulisi kiertää kaukaa :

http://www.weapons-universe.com/master-cutlery-COBRA-3-knuckle-spiked-trench-knife.jpg


Myös elokuvissa on nähty sekunda Cobra-veitsiä. Alempana linkki havainnekuvaan leffasta UNDEFEATABLE (1993), jonka laadukkaista restauroinneista tunnettu Vinegar Syndrome on julkaissut :

http://2.bp.blogspot.com/-ItXnyPBUZTQ/U_NzU63jAyI/AAAAAAAAFxE/FPsScJqM9iQ/s1600/undefeatable.jpg



Master Cutleryn tuotekuvaus veitsestä :


"Officially licensed COBRA KNIFE by Master Cutlery, Model: MC-2096. One of the most unique and dramatic knife designs ever created!!"

"Sylvester Stallone commissioned this knife personally from legendary Hall of Fame knife-maker Herman Schneider for the movie COBRA (1986). The knife was featured extensively throughout the movie used by the evil "Night Slasher" character (as portrayed by the great Brian Thompson)."

"We are extremely proud to offer, for the FIRST TIME EVER, an ACCURATE reproduction of this notoriously famous knife!! Using one of the original Herman Schneider handmade knives for reference, we have been able to recreate this distinctive knife in EXACT DETAIL RIGHT DOWN TO THE DEATHSKULL MEDALION mounted on the blade. This MUSEUM QUALITY replica has been HAND CRAFTED with pride from the FINEST MATERIALS available and comes complete with a themed wooden display box."

Specifications & Features:

• Overall Length: 13.25"
• Blade Length: 7.25"
• Blade Width: .278"
• Blade Material: Deathskull Medallion Mounted on Extremely Heavy 440 Stainless Steel High Quality Blade.
• Handle Material: Black G-10 Handle with 10 solid steel spikes screwed into blade tang.
• Includes: Themed Wooden Display Box with metal Cobra logo as seen in the movie!


• Näyttelijä Brian Thompson kertoo lyhyesti veitsestä, josta tuli legenda pitkälti myös miehen pidäkkeettömällä hulluudella sosiopaatti "yöviiltäjän" rooliin heittäytymisen ansiosta. Video alla :

https://m.youtube.com/watch?v=pfT8Uk3Tl-Y


• Lyhyt tyylitelty esittely (oletettavasti) 1. erän veitsestä. Tosin videon kuvakulma ja yleisilme saa veitsen terän näyttämään lyhyemmältä kuin se todellisuudessa on, mikä näyttää hieman oudolta, kun tuota vertaa nyt kaupan olevaan yksilöön. LISÄKSI: videolla esiintyvän veitsen kuolemankallo-medaljonki on mielestäni marginaalin mitan lähempänä veitsen kaarihiontaa, mikä saattaisi viitata kyseessä olevan 2. erän veitsen, jota kuitenkaan ei tue se, että videon veitsen säilytyslastikossa on metallinen Cobra-logo. Kuten sanottua: esteettisesti 1. ja 2. erän veitset ovat todella lähellä toisiaan, mutta muut eroavaisuudet onkin sitten jo asia erikseen. 100% varmuudella videon veistä on vaikea julistaa 1. erän veitseksi, mutta niin lähellä ollaan, että kelpaa ainakin ihastella ja miksei vähän vertaillakin. Ja kerran vielä: veitsi täytyy tuntea fyysisesti käsissään ymmärtääkseen konkreettisesti sen laadun ja massan!! Video alla :

https://m.youtube.com/watch?v=zwz8yoFbUus


• Elokuvan suurena fanina olisi tietenkin synti ja häpeä olla liittämättä tähän yhteyteen Cobran soundtrack'ltä Robert Tepperin loistavaa Angel of the City -klassikkoa joka ansaitsee aina huomion! Kohtaus kokonaisuudessaan, jossa kappale kuuluu. Mukana vilahtelee myös Brian Thompsonin esittämä Night Slasher veitsineen. Video alla :

https://m.youtube.com/watch?v=0Gt8i12RFkU


• Tässä vielä lisäkuva veitsestä hamarapuolelta, jossa näkyy kahdessa eri lähikuvassa selkeästi tärkeä yksityiskohta: Peukalon pito-ottetta parantamaan tarkoitetut luistonestourat, täysin esikuvansa mukaisesti!! Kuva on netistä, mutta yksityiskohdiltaan täsmälleen kuten nyt tarjolla olevassa yksilössä. Kuva alla :

http://weapons-universe.com/fantasy-weapons/data1/images/mc2096_topview.jpg



VAIN NOUDETTUNA! Ja tietenkin hyvän kauppahengen mukaisesti myönnetään ostajalle myös oikeus perua kauppa vielä noutohetkellä, jos veitsi (syystä tai toisesta) ei vastaisikaan henkilökohtaisia mielikuvia, kuvista ja kuvauksesta sekä fyysisestä perehtymisestä huolimatta. Tällä taataan 100% tyytyväisyys ilman kompromisseja. Parempi katsoa kuin katua.

Noutoa kannattaa tietysti myös tiedustella esimerkiksi tutulta, jos syystä tai toisesta ei itse pääse paikan päälle.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
2 490 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.4.2024 8:18
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.