Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

COLIN MITCHELL: 101 JALKAPALLOTÄHTEÄ, TÄMÄN PÄIVÄN PARHAAT PELAAJAT, 2013, täynnä upeita värikuvia, 380 s.

101 jalkapallotähteä esittelee tämän päivän kiinnostavimmat pelaajat, joista osa on jo eläviä legendoja ja miljoonien fanien suursuosikkeja, osa tulevaisuuden lupauksia ja suurseurojen kiikarissa. Valikoima on rajattu kaudella 2013 aktiivisesti pelanneisiin jalkapalloilijoihin - mukana ei siis ole menneen ajan mestareita, jotka ovat jo ripustaneet nappulakenkänsä naulaan. Huolellinen suomentaja on päivittänyt pelaajien seuratiedot kevättalveen 2014.

Jokaisen futisfanin toivekirja on näyttävästi kuvitettu, tuhti tietopaketti Mestarien liigan, Valioliigan ja muiden huippujoukkueiden kärkinimiä aina pitkän uran tehneestä David Beckhamista tämän hetken kovimpiin maalitykkeihin kuten Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi.

Viihdyttävä mutta asiantunteva teos kertoo kunkin pelaajan koko uran sekä seura- että maajoukkuetasolla ja myös hauskaa lisätietoa kentän ulkopuolelta. Kenen tyttöystävä on poptähti Shakira? Kuka lahjoittaa säännöllisesti rahaa kotiseutunsa köyhien lasten auttamiseksi? Kirja listaa pelaajien onnistumiset, loukkaantumiset ja päätä huimaavat siirtosummat, mutta ennen kaikkea siitä välittyy rakkaus lajiin, joka kerää miljoonittain intohimoisia kannattajia ympäri maapalloa.

Kirja on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kirjan postiin, toimituskulut huutopakettina 7,95 euroa. Kirja painaa 1,7 kg. Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Voit myös ehdottaa hintaa yksityisviestin kautta, jos haluat nopeampaa kauppaa tai muutosta lähtöhintaan.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla.  Useampi LP-levy kulkee 6,85 euron maksulla postipakettina, joka on halvin LP-levyjen lähettämistapa. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
5,50 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.5.2024 10:48
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.