Kuvaus

Komedia Box  -  3 DVD
 

Boksi sisältää kolme eri elokuvaa!

 

THE PERFECT MAN - TÄYDELLINEN MIES

Teini-ikäinen Holly Hamilton (Hilary Duff) on kyllästynyt muuttamaan joka kerta, kun hänen sinkkuäidillään Jeanilla (Heather Locklear) on seurusteluongelmia. Saadakseen Jeanin unohtamaan viimeisimmän epäonnistuneen valintansa Holly laatii täydellisen suunnitelman täydellisestä miehestä... kuvitteellisesta salaisesta ihailijasta, joka toisi Jeanin elämään romantiikkaa ja paikkaisi tämän horjuvaa itsetuntoa. Virtuaalisuhteen myötä Holly tajuaa, että hänen täytyy keksiä jostain kosija, joten hän pyytää ystävänsä charmikasta ja komeaa setää (Chris Noth) esittämään viestien ja lahjojen lähettäjää. Hollyn täytyy turvautua koko ajan epätoivoisempiin keinoihin jatkaakseen harhautustaan ja
säilyttääkseen äitinsä uuden onnen- mutta jääkö häneltä huomaamatta paikalle ilmestyvä aito täydellinen mies?

Näyttelijät
Hilary Duff
Heather Locklear
Chris Noth
Amy Acker
Dennis DeYoung
Mazin Elsadig
Ben Feldman
Christopher Gilbertson

Kesto:  96 min

 

WIMBLEDON

Peter Coltin (Paul Bettany) heikosti kulkeva tennisura lähenee uhkaavasti loppuaan. Eläkkeen häämöttäessä hän kuitenkin saa odottamattoman tilaisuuden osallistua maailman arvostetuimpaan Wimbledonin tennisturnaukseen. Lizzie Bradbury (Kirsten Dunst) puolestaan on tennismaailman huipulla ja hänellä on vain yksi tavoite - voitto. Sattumanvaraisen kohtaamisen jälkeen Peter Ja Lizzie alkavat tuntea vetoa toisiinsa, jolloin tapahtuu jotain odottamatonta. Peterin peli alkaa kulkea ja hän voittaa ensimmäisen ottelunsa. Lizzie puolestaan taistelee voitontahtonsa ja rakkauden välillä.

Näyttelijät
Kirsten Dunst
Paul Bettany
Robert Lindsay
Celia Imrie
Penny Ryder
Annabel Leventon
Amanda Walker
James McAvoy

Kesto:  94 min

 

BRIDGET JONES - ELÄMÄNI SINKKUNA (BRIDGET JONES'S DIARY)

Helen Fieldingin klassikkoromaaniin perustuva hittielokuva. Eräänä uudenvuodenpäivänä kankkusen vaivaama ikisinkku Bridget Jones - kolkytplus lontoolaisnainen - päättää saada otteen elämästään ja aloittaa päiväkirjan kirjoittamisen: ”Uudenvuodenlupaus numero yksi: laihdun yhdeksän kiloa. Numero kaksi: löydän mukavan, järkevän poikaystävän enkä enää deittaile alkoholisteja, työnarkomaaneja, tirkistelijöitä, suuruudenhulluja, tunnevammaisia tai pervertikkoja”. Bridgetin ei ole kuitenkaan ollenkaan helppo valita aidon-seksipedon-ja-ison-auton-omistajan Daniel Cleaverin ja varautuneen-oloisen-mutta-mietteliään-järkevän Mark Darcyn välillä.

Näyttelijät
Renee Zellweger
Hugh Grant
Colin Firth
Jim Broadbent
James Callis
Gemma Jones

Kesto:  93 min

 


Tekstitys kaikissa:
Suomi, Ruotsi, Tanska, Norja

R2

K-11

Pohjoismainen julkaisu

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


9,95 €
Sulkeutuu 52 vrk 23 h 30 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

9,95 € Sulkeutuu 52 vrk 23 h 30 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.