Kuvaus

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

DVD-ELOKUVAT alk. 0,5 €/kpl, BD-ELOKUVAT JA TV-SARJAT alk. 2€/kpl

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

lehdet                                  KAIKKI MYYNTIKOHTEENI

 

MYYNNISSÄ BLU-RAY + DVD -ELOKUVA:

NIMI: Cowboys & Aliens / Cowboys and Aliens / Cowboys ja Aliens

(elokuvasta BD- ja DVD -versiot)

OHJAUS: Jon Favreau

PÄÄOSISSA: Abigail Spencer, Adam Beach, Ana de la Reguera, Clancy Brown, Daniel Craig, Harrison Ford, Keith Carradine, Noah Ringer, Olivia Wilde, Paul Dano, Sam Rockwell, Walton Goggins

ALUEKOODI: B/2 (Suomi/Eurooppa)

KANNET: YHTEISPOHJOISMAISET (Suomi/Ruotsi/norja/Tanska)

KUNTO: HYVÄ

TEKSTITYS SUOMEKSI

 

HUOM:

2 huutokohdetta yhdellä (1) toimituskululla jos kohteiden molemmissa otsikoissa on ***-merkki

yhdistelen mielelläni toimituskuluja

Katso profiilistani mahdolliset viivästykset postituksissa

PROFIILINI

KATSO MYÖS MUUT MYYNTIKOHTEENI

kaikki kohteeni (DVD)        kaikki kohteeni (BD)

tv-sarjat (DVD)                   tv-sarjat (BD)

muut/boksit (DVD)             muut/boksit (BD)

 

ESITTELYTEKSTI:

Kassamagneettielokuvia tekevä Jon Favreau ohjaa Daniel Craigia ja Harrison Fordia klassiseen länkkärigenreen avaruusolioiden hyökkäyksen omaperäisellä tavalla sekoittavassa elokuvassa Cowboys & Aliens. Yhdessä huipputekijöiden Steven Spielbergin, Ron Howardin, Brian Grazerin, Alex Kurtzmanin ja Roberto Orcin kanssa Favreau on luonut aivan uudenlaisen toimintatrillerin joka vie katsojat vanhaan länteen, jossa yksinäinen cowboy johtaa nousua maailmamme rajojen ulkopuolelta tulevaa uhkaa vastaan.

Vuosi 1873. Arizona. Menneisyytensä unohtanut muukalainen (Craig) osuu kovaan Absolutionin aavikkokaupunkiin. Ainoa vinkki menneisyydestä on hänen ranteessaan oleva omituinen metallinen ranneke. Hän huomaa, että Absolutionin asukkaat eivät ota lämpimästi vastaan vieraita eikä kukaan liiku ulkona ilman rautanyrkkisen eversti Dolarhyden (Ford) käskyä. Kaupunki elää pelon vallassa.

Absolution on kuitenkin kokemaisillaan lähes käsittämätöntä pelkoa kun tuhoajat taivaalta hyökkäävät kolkkoon kaupunkiin. Henkeäsalpaavalla nopeudella alas syöksyvät ja sokaisevilla valoilla avuttomia yksitellen kaappaavat hirviöt ovat jotain, mitä kaupunkilaiset eivät ole koskaan nähneet.

Nyt asukkaiden torjuma muukalainen onkin heidän ainoa toivonsa. Aseenheiluttaja alkaa hiljalleen muistaa kuka hän on ja missä hän on ollut ja tajuaa tietävänsä salaisuuden, joka saattaa antaa kaupungille mahdollisuuden taistella ulkoavaruuden voimia vastaan. Vaikeasti käsiteltävän matkalaisen Ellan (Olivia Wilde) avulla hän kokoaa entisistä vihollisista - kaupunkilaisista, Dolarhydestä poikineen, lainsuojattomista ja apassisotureista - koostuvan porukan, jossa jokainen on kuolemanvaarassa. Yhdistäen voimansa yhteistä vihollista vastaan he valmistautuvat eeppiseen selviytymistaisteluun.

(elokuvasta BD- ja DVD -versiot)

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 15 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

5 € Sulkeutuu 43 vrk 15 h 2 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.