Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Kolmas Crash Bandicoot. Pohjoismainen Black Label -versio (muitakin kieliä kuin Suomi tuolla joten ei voi olla Suomiversio eikä edes kutsua sellaiseksi). Ohjeen takakansi mainostaa DualShock:ia. Lisäkuvina esimerkki siitä miten pitkälle pelissä todella pääsee jos jaksaa bugittaa aika paljon (huomatkaa kuvaputki eli aidolla laitteella tehty saavutus) ja myös sen eräs sivuvaikutus (painike 31).

Pelilevyllä mukana Spyro the Dragon -pelin demo. Tähän demoon pääsyn saa ilmaantumaan päävalikkoon näppäinkoodilla (AJATTELE: Konami Code - mutta D-PAD -naputtelun jälkeen tuleekin NELIÖ) ja sen jälkeen (UUDEN) pelin tallentamalla niin kyseisen tallennuksen latauksen jälkeen se löytyy päävalikosta aina lopetettaessa - näin ei tarvitse joka kerta koodia uudestaan näpytellä. (Demoa kannattaakin pelata vasta viimeisenä, resetointi on nimittäin ainoa tie ulos siitä.)

PS2 yhteensopivuus: Muuten 100%, mutta ne sinitaustasekvenssit menevät hitusen liian nopiasti - pelin ongelma, ei levyn.
PS3 yhteensopivuus: Katso yllä, mutta ilmiö esiintyy vähän pahempana.

Mukana sattuu olemaan Winter Releases '98 (SCED-01441) demolevy, tarkalleen ottaen mm. tämän pelin joittenkin Black Label -kopioiden mukana on jaeltu tätä sen toista painosta (levyssä "#" merkki), johon on lisätty yksi demo - tämän kiekko on painettu Australiassa (näitä on painettu Itävallassa, Australiassa että Japaniassa). (Muun muassa Spyro The Dragon -pelin mukana on jaeltu tämän demolevyn ensimmäistä painosta (ei "#" merkkiä), etenkin keräilijät huomatkaa, Toim. Huom.) (Lisäksi Demo One:a mitä välillä näkee joillakin mm. Crash pelien kanssa niin ei ole koskaan jaeltu minkään pelin kanssa, etenkin keräilijät huomatkaa, Toim. Huom.)
Demolevyllä mukana ovat: Bust-a-groove (<--- Tämä on lisätty toiseen painokseen, sen ollessa myös valintana käynnistyksessä), Spice World (video), Blitter Boy (Net Yaroze), Treasures of the Deep, Tombi, Tekken 3, Spyro the Dragon, Crash Bandicoot 3 (video), Medievil, Kula World, Gran Turismo ja Ghost in the Shell.
PS2 yhteensopivuus: Gran Turismo ei tahdo ladata jos PlayStation 1 pelien pelattavuuksien asetuksista Disc Speed on asetettu kohtaan Fast.
PS3 yhteensopivuus: Treasures of the Deep:in alkuvalikko on liian alhaalla. Tekken 3:n kuva on liian ylhäällä ja käyttää liian vähän kuva-alaa. Gran Turismo:n päävalikko on liian ylhäällä ja käyttää liian vähän kuva-alaa. Muuten OK.

C3:
Pelin kielet: Englanti, Ranska, Saksa, Italia, Espanja
Ohjeen kielet: Ruotsi, Tanska, Suomi, Englanti (ohje on B/W)
Takakannen kielet: Ruotsi, Tanska, Suomi, Englanti
Spyro the Dragon -demon kieli: Englanti
Pelin (ja demon) äänentoisto: Stereo, Mono
Pelin kuvasuhde: 4:3
Muistikortti: 1 lohko (4 tallennusta)
Pelaajat: 1
Ohjain: Analoginen tuettu (vasen tikku)
Ohjain: Vibration (Värinä) tuettu
Pelin ID: SCES-01420
Ohjeen takakannen koodi / viivakoodi: 711719758921
Sivu: 9758921
Kehittäjä: Naughty Dog

WR98:
Demojen kielet: Englanti (joissakin on valintana muitakin)
Teknisiä ominaisuuksia: Kaksi demoa valehtelevat resetoinnista pelaamisen jälkeen, yksi näyttää väärän lopetuskomennon.
Pelaajat: 1 (joissain demoissa voi olla toinen pelaaja)
Ohjain: Analoginen tuettu (vasen tikku ja joissain myös oikea tikku)
Ohjain: Vibration (Värinä) tuettu
Ohjelmiston ID: SCES-01441#
Levyn ID: 9753322

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


44 €
Ilmoitus on sulkeutunut 10.4.2024 16:42
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.