Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myydään hyväkuntoinen 16-tuumainen joustohaarukalla varustettu Crescent Munin -lastenpyörä. Apupyörät kuuluvat hintaan.

Pyörä on tukevaa tekoa ja se rullaa valmistajan mukaan kevyesti. Tällä pyörällä on kaksi lasta opetellut pyöräilemään. Se sopii siis hyvin vaikka ensimmäiseksi poljettavaksi pyöräksi. Pyörässä on käsi- ja jalkajarrut. Käsijarru ei ole liian ärhäkkä, joten ei pelkoa, että sillä saisi etupyörän lukkoon. Muutenkin pyörä on suunniteltu lapsille sopivaksi. Pyörässä on myös lokasuojat, ketjusuoja ja seisontatuki.

Uutena vastaava pyörä ja apupyörät maksavat tällä hetkellä noin 300 euroa. Valmistajan mukaan pyörä soveltuu parhaiten 95-110 cm pitkille lapsille.

Renkaat ja pyörä muutenkin ovat oikein hyvässä kunnossa. Pyörää on säilytetty pääosin sisätiloissa. Siinä on luonnollisesti pieniä käytön jälkiä, vaikka mitään isompaa ei pistäkään silmään. Etupyörän sisäkumi on vaihdettu hiljattain. Kuvassa näkyvä apupyörien teippi on sitä varten, että niihin kuuluvat osat pysyvät yhdessä eivätkä häviä. Nekin ovat siis kaikin puolin hyvässä kunnossa.

Vain nouto. Pyörä sijaitsee Etelä-Helsingisssä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 12:50
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
19.4. klo 17:53

Hei, ilmeisesti pyörässä ei ole missään ruostetta? Tinkimisvaraa tässä ei tainnut olla, kun hintaa ei taida pystyä tähän ehdottamaan. Jään siis miettimään tarjouksen tekemistä :)

19.4. klo 19:38

Hei. Pyörässä ei juurikaan ole ruostetta. Sitä on käytetty kohtuullisen vähän ja on säilytetty sisätiloissa. Tinkimisvaraa ei ainakaan vielä valitettavasti ole.